Κολακευτικό το... λιγότερο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης! Η "Βασίλισσα" που προβλημάτισε για μια ακόμη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, είδε την Ρεάλ Σοσιεδάδ, αντίπαλο του ΠΑΟΚ στη League Phase του Εuropa League να την... κοιτά στα μάτια, να ολοκληρώνει το ματς με τρία δοκάρια και λίγο πολύ να την αδικεί το αποτέλεσμα! Εντέλει οι "μερένχες" με δυο εύστοχα πέναλτι των Βινίσιους και Εμπαπέ πήραν αγωνιωδώς και δύσκολα τους τρεις βαθμούς με 0-2 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της La Liga.

Μόνο το αποτέλεσμα μπορούν να κρατήσουν οι Μαδριλένοι που με τη νίκη τους αυτή έφτασαν τους 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην δεύτερη θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα που όμως έχει ματς λιγότερο. Από την άλλη, η Ρεάλ Σοσιεδάδ παρέμεινε στους 4 πόντους.

Η Ρέαλ Μαδρίτης "λύγισε" την Ρεάλ Σοσιεδάδ από την άσπρη βούλα

Δίχως να έχει πείσει με την εικόνα της μέχρι τώρα στη φετινή La Liga, η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι πρωταθλήματος προβληματική εικόνα και επιθετική ''ξηρασία". Κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ είχε σίγουρ ακαι μεγάλες δόσεις... τύχης! Το 0-2 δείχνει ιδιαίτερα κολακευτικό για τη "Βασίλισσα" που επιθετικά δεν μπόρεσε να δείξει πολλά πράγματα και χρειάστηκε δυο πέναλτι για να μπορέσει να 'ξεκλειδώσει" το ματς και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Από την άλλη, η Ρεάλ Σοσιεδάδ την οποία και θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην League Phase του Europa League, στάθξκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και έκανε από την αρχή... δύσκολη τη ζωή των Μαδριλένων! Το μισάωρο 25' - 55' θα μείνει σίγουρα αξέχαστο στην Ρεάλ Μαδρίτης καθώς γλίτωσε τρεις φορές το γκολ μιας και η μπάλα δεν έκανε το... χατίρι στους γηπεδούχους και σε τρεις περιπτώσεις.

Η πρώτη... απειλή ήρθε από τον Σούτσιτς στο 25ο λεπτό μετά από φοβερό σουτ που εξαπέλυσε και σταμάτησε στο δοκάρι, στο 36' ήταν σειρά του Βέρκερ να... χτυπήσει και να στείλει ξανά τη μπάλα στο δοκάρ της εστίας της "Βασίλισσας" μετά από σουτ, ενώ το ρεσιτάλ... ατυχίας με τα δοκάρια συμπλήρωσε στο 46΄ξανά ο Σούτσιτς που με σουτ μέσα από την περιοχή είδε τη μπάλα να καταλήγει για ακόμη μια φορά στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι τραβούσαν τα... μαλλιά τους όπως και ο προπονητής τους!

Δίχως να έχουν φτάσει σε σοβαρή τελική στην εστία της Ρεάλ Σοσιεδάδ, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ξεμπλοκάρουν και να λύσουν τον γόρδιο δεσμό στο ματς από την άσπρη βούλα χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βινίσιους στο 58ο λεπτό, ενώ ο Κιλιάν Εμπαπέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 ευστοχώντας ξανά από τα 11 βήματα για την ομάδα του. Όσο κι αν προσπάθησαν οι γηπεδούχοι να μειώσουν δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι στο οποίο στη λήξη υπήρχαν έντονα γιουχαρίσματα!