Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ρίχνουν "κλεφτές" ματιές σε όλα όσα κάνουν οι αντίπαλοι τους στη League Phase του Europa League και του Europa Conference League! Η αντίπαλος του "δικεφάλου του βορρά", Γαλατασαράι συνεχίζει τις υψηλές... πτήσεις στο τουρκικό πρωτάθλημα στο οποίο πρωπορεύεται έχοντας κάνει το απόλυτο των νικών.

Η τουρκική ομάδα έκανε το 4Χ4 απέναντι στην Ρίζεσπορ την οποία "διέλυσε" με το εμφατικό 5-0! Έφτασε τους 12 βαθμούς και βρίσκεται στο +1 από την δεύτερη Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα, αξίζει να τονιστεί ότι ο επιθετικός της πλουραλισμός ήταν τέτοιος που και τα πέντε γκολ προήλθαν από πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Ο Σάντσες άνοιξε λογαριασμό στο ματς μόλις στο 3ο λεπτό, ενώ Μπαρντακτζί διπλασίασε τα τέρματα της Γαλατά στο 25'.

Στο 49' ο Ζάρα έγραψε το 3-0, ο Μέρτενς στο 61' έδωσε... αέρα τεσσάρων τερμάτων (4-0) στην ομάδα του, ενώ διαστάσεις θριάμβου για το τελικό 5-0 εν μέσω αποθέσως έδωσε Γιλμάζ στο 81'. Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να ξεφύγει κι... άλλο για την Γαλατά που δείχνει ασταμάτητη από νωρίς και φαβορί ξανά για την κατάκτηση του τίτλου!

Από την άλλη, η αντίπαλος των "ερυθρόλευκων", Καραμπάγκ χάρη σε δυο γκολ του Αντράντε στο 5ο και στο 56ο λεπτό "λύγισε" με 2-1 την Σαμπάιλ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλημάτος ποδοσφαίρου του Αζερμπαϊτζάν όπου βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, έχοντας έναν λιγότερο από την Τουράν Τοβούζ που φιγουράρει στην κορυφή.

Η άλλη αντίπαλος των Πειραιωτών, Τβέντε αν και ήταν καταιγιστική απέναντι στην Ζβόλε και δημιουργούσε την μια φάση μετά την άλλη, είδε τη μπάλα να μην της κάνει το... χατίρι με αποτέλεσμα να αρκεστεί στον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 στο "Ντε Χρολς Φέστε" στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Ερεντιβίζιε. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από νωρίς, μόλις στο 8ο λεπτό με γκολ του Φέντε, ενώ οι γηπεδούχοι που έχασαν... σωρία ευκαιρών μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ισοφάρισαν σε 1-1 στο 63' με τον Στάιν.

Τέλος, η αντίπαλος του "τριφυλλιού", TNS (Νιου Σέιντς) δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Μπάρι Τάουν Γιουνάιτεντ ην οποία "ισοπέδωσε" με 4-0 στο πρωτάθλημα της Ουαλίας. Ο Τζόρνταν Γουίλιαμς βρέθηκε σε μεγάλα... κέφια και σκόραρε δις (25', 85'), ενώ τα άλλα γκολ σημείωσαν οι Γουίλσον (53') και Κλαρκ (84').