Το "μενού" των σημερινών (15/09) αθλητικών μεταδόσεων πέρα από τα συναρπαστικά ματς στην Super League, περιλαμβάνει και αγώνες με... άρωμα Euroleague στο μπάσκετ! Ο Παναθηναϊκός AKTOR κοντράρεται με την Μπάγερν Μονάχου στο τουρνουά "Νεόφυτος Χανδριώτης" στην Κύπρο, ενώ ο Ολυμπιακός διασταυρώνει τα ξίφη του με την Φενέρμπαχτσε στον τελικό του Crete International Basketball Tournament.

Παράλληλα, η Ελλάδα συνεχίζει τη "μάχη" με τη Σερβία στο Davis Cup, ενώ δράση υπάρχει και σε Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 και άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Για την κατάκτηση ενός ακόμη τουρνουά ο Παναθηναϊκός AKTOR στην Κύπρο

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μετά την κατάκτηση του τουρνουά που διοργάνωσε η Τσεντεβίτα στην Λιουμπλιάνα με τη νίκη του επί της Αναντολού Εφές και την... χαλάρωση στο Costa Navarino, θέλει να αποδείξει την κυριαρχία του και στο τουρνουά "Νεόφυτος Χανδριώτης" στην Κύπρο όπου θα είναι κάτι σαν... πρόβα τζενεράλε για την Euroleague με τη συμμετοχή των Μπάγερν Μονάχου και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d406cq1dl6qx)
Οι "πράσινοι" που μόλις έφτασαν στην Κύπρο γνώρισαν τεράστια αποθέωση από τον κόσμο, και ο Εργκίν Αταμάν που "έκλεψε" την παράσταση με τον παραδοσιακό κυπριακό χορό που χόρεψε στο περιθώριο του τουρνουά "Νεόφυτος Χανδριώτης", θέλει να δει ξανά την ομάδα του να κυριαρχεί και να συνεχίσει στις νίκες στα δυνατά φιλικά "τεστ" που δίνει ενόψει της νέας σεζόν.

Στην αποστολή του "τριφυλλιού" βρίσκεται κανονικά η νέα μεταγραφική... βόμβα της ομάδας, Τσεντί Οσμάν, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Κώστας Αντετοκούνμπο. Τονίζεται ότι σε περίπτωση που η Μπάγερν Μονάχου επικρατήσει του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR τότε θα κατακτήσει την πρώτη θέση καθώς έχει ήδη κερδίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ αν το "τριφύλλι" επικρατήσει τότε η πρώτη θέση θα κριθεί στον αγώνα της Δευτέρας (16/09).

Τελικός με... άρωμα Euroleague για Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός "έλαμψε" στο Crete International Basketball Tournament όπου με τη νίκη του επί της Βίρτους Μπολόνια με 78-66 και βασικούς τους Φουρνιέ, Βεζένκοφ και Μπιλντόσα έδειξε αποφασισμένος για... μεγάλα πράγματα! Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν το εισιτήριο για τον τελικό όπου θα βρουν στον δρόμο τους την Φενέρμπαχτσε, σ' ένα πολύ δυνατό φιλικό "τεστ" που θα έχει άρωμα... Εuroleague. Όποια από τις δυο ομάδες επιβληθεί τότε θα κατακτήσει την πρώτη θέση και κατ' επέκταση το τουρνουά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d469o08kzm69)
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σακίλ ΜακΚίσικ που έχει τεθεί νοκ άουτ για 10 ημέρες λόγω τενοντίτιδας καθώς και στους τραυματίες Μουσταφάλ Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Κίλιαν Εβάνς. Η "ερυθρόλευκη" αποστολή αποτελείται από τους Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λούκα Βιλντόσα, Εβάν Φουρνιέ, Κώστα Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Σάσα Βεζένκοβ, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ, Μόουζες Ράιτ και Στέφανο Σπάρταλη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d46a0do784q1)

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

11:00 COSMOTE SPORT 9 HD FIBA Intercontinental Cup Σιγκαπούρη μπάσκετ

11:00 COSMOTE SPORT 9 HD FIBA Intercontinental Cup Σιγκαπούρη μπάσκετ