O Ροδόλφο Πισάρο αποκτήθηκε με μεγάλες βλέψεις από την ΑΕΚ την περσινή σεζόν με τις... ευλογίες του Ματίας Αλμέιδα ωστόσο δεν κατάφερε να δέσει ποτέ με την ομάδα και έτσι η "Ένωση" αποφάσισε να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή στη Μασατλάν, με τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό να "πετά" την Τρίτη στην πατρίδα του για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του.

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την Μασατλάν για τη μεταγραφή του Πισάρο

Ο Ροδόλφο Πισάρο μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 παρ' όλα αυτά επιθυμία των δυο πλευρών ήταν να λύσουν πρόωρα την συνεργασία τους μιας και ο παίκτης δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της "Ένωσης" και δεν βρήκε ποτέ τον χώρο που θα ήθελε στην ενδεκάδα. Με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός κατέγραψε συνολικά 22 συμμετοχές.

Πλέον, είναι έτοιμος να επιστρέψει ξανά στην πατρίδα του καθώς τα βρήκε σε όλα με την Μασατλάν, όπως επίσης και η "Ένωση" η οποία τον παραχωρεί με κανονική μεταγραφή και αποδεσμεύεται από ένα συμβόλαιο ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ ενός ποδοσφαιριστή που δεν υπολογιζόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο Πισάρο αναμένεται να αναχωρήσει με προορισμό την Μασατλάν την ερχόμενη Τρίτη (17/09) και αφού ολοκληρώσει με επιτυχία τα ιατρικά και εργομετρικά το μόνο που θα απομένει θα είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.