Σαν να μην έλειψε ούτε μια μέρα από τα γήπεδα θα έλεγε κανείς για τον Λιονέλ Μέσι! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μπορεί να ήταν στα πιτς για δυο μήνες όμως όχι απλά βρήκε απευθείας ρυθμό αλλά μ' ένα μοναδικό σόου πήρε από το... χέρι την Ίντερ Μαϊάμι και την οδήγησε σε νίκη 3-1 επί της Φιλαδέλφεια κάνοντας το MLS να... παραμιλά με την "μαγεία" και την κλάση του!

Ο Μέσι "έλαμψε" στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση στο MLS

Όλοι "πάγωσαν" πριν από ακριβώς δυο μήνες (15 Ιουλίου) όταν ο Λιονέλ Μέσι τραυματίστηκε στον αστράγαλό του στον τελικό του Copa America ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κολομβία όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής για μια ακόμη φορά με την "αλμπισελέστε"! Δυο μήνες χρειάστηκε να μείνει μακριά από τα γήπεδα, η αποθεραπεία του κύλησε ομαλά και ο ίδιος φορούσε την προστατευτική του μπότα μέχρι και στις... διακοπές του για να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα ξανά στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Η επιστροφή του ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή και λίγο πολύ χάρη στα επιτεύγματα του στο χορτάρι η Ίντερ Μαϊάμι πήρε τη νίκη με 3-1 επί της Φιλαδέλφεια για την 28η αγωνιστική του MLS. Tο MLS που για ακόμη μια φορά "υποκλίθηκε" στο ταλέντο του Μέσι. Για να πανηγυρίσει μάλιστα τα γκολ του, ο Αργεντινός έκανε τον απίστευτο πανηγυρισμό που είδαμε από τον Στεφ Κάρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού όπου τους έστειλε όλους για... ύπνο!

Αν και η Ίντερ Μαϊάμι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα, τότε ο Μέσι αποφάσισε να αναλάβει... δράση και να "καθαρίσει" την υπόθεση ανατροπή και νίκη. Μέσα σε τέσσερα λεπτά πέτυχε δυο γκολ και έφερε... τούμπα το ματς δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1. Συγκεκριμένα, στο 26' με φοβερό σου μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 30' μετά από σέντρα του Άλμπα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλσσέ για το 2-1.

Στο 26' ο Μέσι ισοφάρισε με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ρικ και στο 30' μετά από ωραία σέντρα του Άλμπα με πλασέ πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Στο 90+8' αποφάσισε από σκόρερ να χριστεί και... δημιουργός όταν και "σέρβιρε" τη μπάλα στον Λουίς Σούαρες ο οποίος με τη σειρά του μετουσίωσε τη φάση σε γκολ για το 3-1 εν μέσω... αποθέωσης!

Inter Miami vs. Philadelphia Union | Messi is BACK! | Full Match Highlights | September 14, 2024