Η Αλ Νασρ θέλει να ξεκινήσει με το... δεξί της υποχρεώσεις της στο Champions League της Ασίας απέναντι στην Αλ Σόρκα με την οποία θα διασταυρώσει τα ξίφη της τη Δευτέρα (16/09) με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Η πρεμιέρα της ωστόσο θα πραγματοποιηθεί χωρίς τον μεγάλο αστέρα και αρχηγό της, Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λουίς Κάστρο καλείται να βρει λύσεις για να καλύψει το μεγάλο κενό του.

Νοκ άουτ από την πρεμιέρα της Αλ Νασρ στο Champions League Ασίας ο Ρονάλντο

Όπως γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσής της η Αλ Νασρ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα πρεμιέρας με την Αλ Σόρκα στο Champions League της ασίας καθώς ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε λόγω του ότι αισθανόταν αδιαθεσία, διαπιστώθηκε ότι ταλαιπωρείται από ιογενή λοίμωξη.

Ως εκ τούτου, ο γιατρός της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας έκρινε ορθρό να ξεκουραστεί, να μείνει στο σπίτι του και να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή. Η Αλ Νασρ ευχήθηκε περαστικά στον αρχηγό της τον οποίο ανυπομονεί να έεχει σύντομα στη διάθεσή της!


Aναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Αλ Νασρ:

"Ο αρχηγός της Αλ Νασρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν αισθανόταν καλά σήμερα και διαγνώστηκε με ιογενή λοίμωξη. Ο γιατρός της ομάδας επιβεβαίωσε ότι πρέπει να ξεκουραστεί και να μείνει στο σπίτι του.

Ως εκ τούτου, δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα στο Ιράκ σήμερα, Κυριακή. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον αρχηγό μας".