Μια όχι και τόσο συνηθισμένη έκπληξη επιφύλλασε το παιχνίδι της Τζένοα με τη Ρόμα για την 4η αγωνιστική της Serie A καθώς λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον αγωνιστικό χώρο του "Λουίτζι Φεράρις" ντυμένος με εμφάνιση των γηπεδούχων από τους οποίους έλαβε πρόσκληση και απόφασισε να "ξεσηκώσει" το κοινό δοκιμάζοντας στο τέρμα σουτάκια! Μάλιστα, έκανε την εμφάνιση του κρατώντας μια ρακέτα!


Ο Τσιτσιπάς "έκλεψε" την παράσταση με σουτάκια στο Τζένοα - Ρόμα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε να αφήσει για λίγο τα κορτ και ως γνωστός λάτρης του αθλητισμού να παρακολουθήσει από κοντά ποδοσφαιρικό αγώνα, με την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα πάντα στο πλευρό του. Ο Έλληνας τενίστας ήταν καλεσμένος της Τζένοα στον εντός έδρας αγώνα με τη Ρόμα στο "Λουτίζι Φεράρι" αποφάσισε να δείξει τις ικανότητες του και στο... ποδόσφαιρο!

Όταν μάλιστα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Τζένοα που τον καταχειροκρότησαν και είχαν βγάλει όλοι τα κινητά τους για να αποθανατίσουν τη στιγμή που δοκίμαζε σουτάκια στο τέρμα της εστίας. Ο Έλληνας τενίστας έδειχνε να το απολαμβάνει, ήταν σε κάποια εύστοχος, ενώ ζητούσε από τον κόσμο να... ξεσηκωθεί για να τον εμψυχώσει.