Στις λίγες ομάδες της LaLiga που είναι... must see TV ανήκει η Θέλτα Βίγκο, που νίκησε 3-1 τη Βαγιαδολίδ για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Κλαούντιο Γκιράλδες είναι εξόχως θεαματικό και ουσιαστικά έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, με 13 γκολ. Η Μπαρτσελόνα έχει αυτήν τη στιγμή ένα περισσότερο, αφού προηγείται 1-0 στην Τζιρόνα με το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ. Όμως οι "μπλαουγκράνα" έβαλαν επτά γκολ σε ένα ματς, επίσης στη Βαγιαδολίδ, ως εκ τούτου το συγκρότημα από το Βίγκο έχει την πιο σταθερά θεαματική επιθετική ροπή. 

Ακόμα και οι δύο ήττες του είναι... έπος: το 4-3 από τη Βιγιαρεάλ στο "Θεράμικα" και το 3-2 από την Οσασούνα στο "Σαδάρ" ήταν παιχνίδια υψηλής δραματουργίας. 

Έλληνες του εξωτερικού: Ώρα του ήταν

Ο Τάσος Δουβίκας, από τη μεριά του, σκόραρε στο 90+1' το γκολ που "κλείδωσε" τη νίκη της Θέλτα, κάτι που του άξιζε, αφού είχε πλησιάσει στο να το κάνει τη φετινή σεζόν. Πιο κραυγαλέα ήταν η ευκαιρία στη Βαλένθια, με το δοκάρι, ακριβώς στο ίδιο λεπτό, να του στερεί το τέρμα με το οποίο η Θέλτα θα ισοφάριζε σε 4-4 τη Βιγιαρεάλ. Ο Δουβίκας μπήκε και σε αυτήν την περίπτωση ως αλλαγή, το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι που συμβαίνει. Ο Γκιράλδες τον πέρασε στο ματς στο 69', με το σκορ στο 2-1. 

Τη Θέλτα είχαν βάλει μπροστά στο σκορ 2-0 οι Ούγκο Άλβαρες στο 22' και Μπόρχα Ιγκλέσιας στο 35', όμως ο Ραούλ Μορό στο 50' κράτησε τους φιλοξενούμενους σε απόσταση βολής. Ο Δουβίκας εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ιάγκο Άσπας για να σφραγίσει τη νίκη. Η Θέλτα είναι προσωρινά τέταρτη στη βαθμολογία της LaLiga.