Ο Πανσερραϊκός και ο Λεβαδειακός πήγαν σε αυτή την κόντρα για την 4η αγωνιστική της Super League με μεγάλη πίεση. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πάρει βαθμό στα τρία πρώτα τους ματς, ενώ οι αντίπαλοι τους είχαν μια ισοπαλία. Το τελικό 2-2 δεν ήταν αποτέλεσμα για το οποίο και οι δύο μπορούν να χαμογελούν, αν και η ομάδα της Λιβαδειάς το γύρισε από 2-0 για να πάρει τον ένα βαθμό.

Ο Πανσερραϊκός μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό κι έτσι ήταν αυτός που είχε και την πρώτη καλή στιγμή. Στο 6ο λεπτό ο Μπετανκόρ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Γκαραβέλης βγήκε από την εστία του, ο επιθετικός των γηπεδούχων "τσίμπησε" την μπάλα, να περάσει από πάνω του, αλλά αστόχησε!

Τρομερό γκολ του Σάλαζαρ, 1-0 ο Πανσερραϊκός


Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δικαιούνταν ένα γκολ. Αυτό και σημείωσαν στο 27'. Ο Σάλαζαρ με ένα τρομερό σουτ από πλάγια δεξιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά της εστίας του Γκαραβέλη.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έβλεπε πως ο Λεβαδειακός δεν... τραβούσε επιθετικά και στο 31' έκανε αλλαγή τον Γιόκερ με τον Ζίνι, τον οποίο η ομάδα της Λιβαδειάς πήρε δανεικό από την ΑΕΚ.

Αυτογκόλ ο Τσόκαϊ και 2-0 ο Πανσερραϊκός


Ο Πανσερραϊκός, όμως, ήταν αυτός που εξακολουθούσε να είχε το πάνω χέρι και στο 44' έκανε το 2-0. Σε φαση διαρκείας ο Τομάς έκανε σέντρα στη μεγάλη περιοχή και ο Τσόκαϊ έβαλε αυτογκόλ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Μείωσε με Μπάλτσι ο Λεβαδειακός


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός βγήκε αποφασισμένος να μπει στο παιχνίδια και στο 55' ο Μπάλτσι με προβολή μείωσε το σκορ.

Η συνέχεια ήταν αγχωτική και για τις δύο ομάδες, που αναζητούσαν κι άλλα γκολ. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι "πατούσαν" καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Πίεσαν τους αντιπάλους τους και είχαν πιο ορθολογικές φάσεις.

Ο Λεβαδειακός έκανε το 2-2 με τον Ρόμο, ενώ είχε και αποβολή


Για να έρθει το 75ο λεπτό και ο Λεβαδειακός να καταφέρει να ισοφαριίσει. Ο Λιάσσος έκανε το λάθος έξω από την περιοχή του, ο Γιαννιώτας κέρδισε την μπάλα, ο Κωστή την πέρασε στον Μπάλτσι, ο οποίος έστρωσε στον Ρόμο και ο επιθετικός των φιλοξενούμενων ισοφάρισε σε 2-2. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ωστόσο, ο Λεβαδειακός έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Μορέιρα πήρε την δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο φάουλ και αποβλήθηκε με κόκκινη.

Στο 89' ο Ζίνι ήταν μια ανάσα από το να βάλει και τρίτο γκολ για τον Λεβαδειακό και να γίνει η ολική ανατροπή, αλλά ο Μπέργκστρομ με προβολή γλίτωσε τον Πανσερραϊκό. Γενικά στα τελευταία λεπτά το ματς άνοιξε και οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για να βρουν ένα τρίτο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν.


Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου, 4-2-3-1): Γκουγκεσασβίλι - Κουτσογούλας, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Φαρές (62’ Ντάβιντσον) - Στάικος, Λιάσος – Σαλαζάρ (62’ Τέρζιτς), Τομάς (73’ Γκίγκιτς), Ντέλετιτς – Μπετανκόρ (73’ Χατζηστραβός)

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος, 4-2-3-1): Γκαραβέλης – Τσάπρας,Παπαδόπουλος (75’ Κάσσος), Λιάγκας, Βήχος – Τσοκάι (75’ Κωστή), Μπάλτσι, Γιόκε (31’ Ζίνι), Μορέιρα, Πεντρόζο (75’ Γιαννιώτας), Όζμπολτ (63’ Ρόμο)