Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε ο ΟΦΗ που κράτησε απόρθητο το "κάστρο" του! Μετά από χορταστικό παιχνίδι στο οποίο "έβρεξε" γκολ και μήκαν τρία πέναλτι, οι Κρητικοί "λύγισαν" με 3-2 τον Άρη για την 4η αγωνιστική της Super League και πανηγύρισαν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Με δυο πέναλτι του Μορόν μείωσαν οι Θεσσαλονικείς οι οποίοι μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αstera AKTOR έμειναν για ένα ακόμη ματς μακριά από τη νίκη. Δοκάρι στο 90+4' για τους φιλοξενούμενοις και μεγάλη χαμένη ευκαιρία για ισοφάριση!

"Έσπασαν" καρδιές στα τελευταία λεπτά, με τον ΟΦΗ να αντέχει στην πίεση του Άρη και να παίρνει σπουδαίο τρίποντο ενόψει της συνέχειας! Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα του Δέλλα έφτασε τους 7 βαθμούς και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ισοβαθμώντας με την ΑΕΚ που έχει όμως παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, ο Άρης που βρίσκεται στην 6η θέση παρέμεινε στους 5 βαθμούς.

Ο ΟΦΗ υπέταξε τον Άρη στο Γεντί Κουλέ και συνέχισε στις νίκες

Με το... καλημέρα στο ματς ο Άρης "άγγιξε" το 0-1 κόντρα στον ΟΦΗ στο 6ο λεπτό με πρωταγωνιστή τον Σίστο ο οποίος με ωραίο φαλτσαριστό σουτ που εξαπέλυσε από τα αριστερά είδε τη μπάλα να μην του κάνει το... χατίρι και να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Χριστογεώργου. Δύο λεπτά αργότερα, ήταν σειρά του ΟΦΗ να απειλήσει με σουτ του Φούντα το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Κουέστα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d472iwkubqux)
Όσο κυλούσαν τα λεπτά, τόσο ο ρυθμός γινόταν ολοένα και καλύτερος και οι γηπεδούχοι έπαιρναν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργούσαν κινδύνους στα αντίπαλα καρέ. Στο 11ο λεπτό, οι Κρητικοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Γιουνγκ ο οποίος μετά από μπαλιά του Σενγκέλια εκτέλεσε εξ' επαφής από τη μικρή περιοχή όμως η μπάλα κατέληξε άουτ και χάθηκε η ευκαιρία για γκολ.

Ο ΟΦΗ έδειχνε μεγαλύτερη σταθερότητα στον αγωνιστικό χώρο και πήγαινε σε λογικές επιθέσεις build-up, ενώ από την αλλη οι Θεσσαλονικείς αν και πίεζαν δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων. Στο 19ο λεπτό άλλαξαν τα δεδομένα στο ματς καθώς ο οι Κρητικοί κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Νους από τον Μοντόγια. Ο Γιουνγκ ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε από τα 11 βήματα για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του με 1-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4729pkgcweh)
Ο ρυθμός στο ματς ήταν αρκετά καλός, ο ΟΦΗ "χτυπούσε" κυρίως από την δεξιά πλευρά του Άρη, ενώ οι παίκτες του Δέλλα είχαν "κλείσει" καλά τον Μορόν ο οποίος έμοιαζε βραχυχυκλωμένος επιθετικά και δεν είχε καταφέρει να φανεί απειλητικός. Μπορεί οι "κίτρνοι" να έπαιρναν ανά διαστήματα τη μπάλα όμως δεν έκαναν ορθολογικές επιθέσεις, σε αντίθεση με τους Κρητικούς που έδειχναν να έχουν τα ηνία.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΗ οπισθοχώρησε, ο Άρης πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και ο Μορόν πήρε... μπρος φτάνοντας γρήγορα σε δυο τελικές σε διάστημα ενός λεπτού. Στο 50' απείλησε με διαγώνια σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο Χριστογεώργος, ενώ στο 51' "χτύπησε" ξανά με άστοχη κεφαλιά μετά από γέμισμα του Σαβέιρο.

Μια στημένη φάση έφερε και το δεύτερο γκολ για τον ΟΦΗ. Στο 57ο λεπτό, ο Σενγκέλια εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά τους "νίκησε" όλους στον αέρα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας... αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4736wfbj26x)
Ο Άρης που είχε να ανέβει ένα... βουνό για να φτάσει σε ανατροπή, έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς όταν και κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Χατζηθεοδωρίδη στην περιοχή. Ο Μορόν πήρε το αίμα του... πίσω για τις ευκαιρίες που έχασε και στο 68ο λεπτό εκτέλευσε εύστοχα από τα 11 βήματα για να μειώσει σε 2-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d473eg597b1l)
Το γκολ έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση στους Θεσσαλονικείς που έφτασαν κοντά στο να ισοφαρίσουν σε 2-2 στο 72ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Μόντσου και κεφαλιά του Φαμπιάνο η οποία πέρασε άουτ. Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο παίκτης του Άρη που έπεσε στο έδαφος για την χαμένη ευκαιρία που στέρησε την ισοφάριση στην ομάδα του!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d473g1upgpgp)

Όσο κυλούσαν τα λεπτά τόσο ο Άρης πίεζε όλο και περισσότερο, ενώ ο ΟΦΗ προσπαθούσε να διαχειριστεί το υπέρ του προβάδισμα. Στο 80ο λεπτό, η ομάδα του Μάντζιου απείλησε ξανά με τον Σαβέιρο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κουτεντάκη όμως το πλασέ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή ήταν άστοχο.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο ΟΦΗ βρήκε τρίτη φορά δίχτυα και με τι... τρόπο! Ο Σαλσέδο πέτυχε το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης όταν και μετά από μπαλιά του Σενγκέλια, εξαπέλυσε δυνατό σουτ από την περιοχή και η μπάλα αφού τράνταξε το ορίζοντιο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d473vyvgfyc1)

 Το παιχνίδι μπορεί να φαινόταν ότι είχε "κλειδώσει" σε νίκη του ΟΦΗ, όμως ο αγώνας πήρε νέα τροπή και απέκτησε νέο ενδιαφέρον όταν και η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε πέναλτι στο 87' για μαρκάρισμα του Χατζηθεοδωρίδη πάνω στον Μορόν. Ο Ισπανός στράικερ με απόλυτη ψυχραιμία ευστόχησε από τα 11 βήματα και μείωσε σε 3-2 κρατώντας την ομάδα του "ζωντανή" στο ματς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d473yzmz4iht)

Στα τελευταία λεπτά "έσπασαν" καρδιές, ο Σαμόρα έφτασε κοντά στο 3-3 όταν και έκανε προβολή μέσα από την περιοχή όμως η παρέμβαη του Χριστογεώργου ήταν καθοριστική καθώς έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι απομάκρυνε τον κίνδυνο για την ομάδα του η οποία πάλεψε με... νύχια και με δόντια να διατηρήσει το υπέρ της 3-2 μέχρι τέλους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4741hym0h61)

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Αποστολάκης (78' Κουτεντάκης), Μπαΐνοβιτς, Νους (73' Σαλσίδο), Φούντας (73' Μπάκιτς), Σενγκέλια (90+1' Ριέρα), Γιουνγκ (90+1' Καραχάλιος).

Άρης: Κουέστα, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Σιφουέντες (85' Σαμόρα), Νταρίντα (65' Μόντσου), Σίστο (64' Φετφατζίδης), Γκαρθία, Ντιαντί (46' Σαβέριο), Μορόν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d47485fiogq1)