Ο Ολυμπιακός έφερε ισοπαλία με τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Super League, 0-0. Ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο συνόδεψε η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στους ποδοσφαιριστές. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μίλησε αυστηρά στους παίκτες της ομάδας. Αρχικά τους ζήτησε να μην κάνουν σκέψεις για συμβόλαια, ενώ η σεζόν είναι ζωντανή. Ο Ολυμπιακός ξεκινά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του σε 11 ημέρες και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να είναι έτοιμη για να αντεπεξέλθει η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. 

Επιπλέον, απαίτησε να αλλάξουν γρήγορα εικόνα και απόδοση. Είπε, επίσης, ότι η κατάκτηση του Conference League δεν αποτελεί δικαιολογία καθίζησης. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε από νωρίς πόσο σημαντικά είναι για εκείνον τα 100 χρόνια του συλλόγου. Αυτό, εξάλλου, είναι και το μήνυμα που έστειλε στους ποδοσφαιριστές. 

Ολυμπιακός: Τι είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους ποδοσφαιριστές

Σταματήστε να μιλάτε για τα συμβόλαια σας και αφήστε στην άκρη τις ευρωπαϊκές δάφνες απο ό,τι συνέβη τον Μάιο. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο στόχο. Πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να καταλάβουμε πως όλα τα ματς απαιτούν μάχες. Πρέπει να τα δίνουμε όλα. Πρέπει να αλλάξετε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Να αλλάξετε την εικόνα και να τα δίνετε όλα στο γήπεδο.