Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην πρεμιέρα του στον όμιλο του Conference League, η οποία έφυγε με το 1-1 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ζρίνσκι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Βοσνίας.

Η Ζρίνσκι προηγήθηκε με τον Τσόρλουκα στο 28' και η Μπόρατς ισοφάρισε με τον Ντεσπότοβιτς στο 86'.


Πήγε για μεγάλη ανατροπή η Στεάουα στο ντέρμπι


Η Στεάουα Βουκουρεστίου έφερε 2-2 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Κλουζ για την 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στο League Phase του Europa League πήρε την ισοπαλία κι ενώ βρέθηκε να χάνει με 2-0. Ο Μουντεάνου με δύο γκολ σε διάστημα δεκατριών λεπτών (36’, 49’) έδωσε ισχυρό προβάδισμα στην Κλουζ, η οποία χαλάρωσε στη συνέχεια και το πλήρωσε.

Ο Μπαλουτά στο 59’ μείωσε για λογαριασμό της Στεάουα, με τον Νταουά τρία λεπτά πριν το φινάλε να ισοφαρίζει και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η Λυών έφυγε με το 0-0 από το άντρο της Λανς


Η Λυών, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του ομίλου στο Europa League, έφερε 0-0 εκτός με την Λανς, για την 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της League 1 στη Γαλλία. Σε ένα "φτωχό" από άποψη θεάματος ματς οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί, αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ για τους Λανουά.

Κάζο για την Μπράγκα


Μεγάλη γκέλα για την Μπράγκα, που είναι εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Europa League. Ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας από την Γκιμαράες για την 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Η Γκιμαράες έκανε το 1-0 στο 52' με τον Ζοάο Μέντες, στο 56' η Μπράγκα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Άρεϊ-Εμπί και στο 59' ο Τομάς Ριμπέιρο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με την Μπράγκα, στον πάγκο της οποίας κάθεται ο Κάρλος Καρβαλιάλ, βασικός αγωνίστηκε ο Αντρέ Όρτα με το Νο10 στην πλάτη!