Με άφθονα γκολ έκλεισε η Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο Αντόνιο Κόντε και η Νάπολί του, μετά την ψυχρολουσία της 1ης αγωνιστικής στη Serie A, με τη Βερόνα, πάνε... τρένο και με το 4-0 επί της Κάλιαρι στη Σαρδηνία, με Κβαρατσκέλια και Λουκάκου να συνεργάζονται λες και είναι αιέν συμπαίκτες, πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έπειτα από τέσσερα παιχνίδια. Είναι προσωρινό, πάντως, αφού αν η Ουντινέζε νικήσει στην Πάρμα (16/9-19:30) θα την περάσει και αν επικρατήσει η Βερόνα στη Ρώμη της Λάτσιο (16/9-21:45) θα την φτάσει. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d472rhww5ki9)
Ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις τρίβει τα χέρια του, κυρίως διότι βλέπει τους μνηστήρες του φετινού τίτλου να στραβοπατούν. Το παιχνίδι πάντως διακόπηκε λόγω... ανταλλαγής κροτίδων των οπαδών της Κάλιαρι και της Νάπολι. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d470lzzg3xop)
Η πρωταθλήτρια Ίντερ, φερ' ειπείν, μετά το 0-0 της Γιουβέντους στο Έμπολι το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, την πάτησε στη Μόντσα. Αν δεν ήταν, δε, το γκολ του Ντούμφρις στο 88', η γηπεδούχος θα μπορούσε να έχει πάρει ολάκερο το "τρίποντο". 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d475ml96w6pl)
Ο Αντριάνο Γκαλιάνι, δε, ταξικός εχθρός της Ίντερ ως αντιπρόεδρος της Μίλαν και πλέον ιδιοκτήτης της Μόντσα, θα έφαγε σίγουρα καρμπονάρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Γίγας. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d475iy8dwod5)
Στο Μπέργκαμο, Αταλάντα και Φιορεντίνα είχαν... εκδώσει υποσχετική ματσάρας και αυτό έγινε στο πρώτο ημίχρονο, όπου μπήκαν όλα τα γκολ στο 3-2 υπέρ του συγκροτήματος του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d46ytp1ww1qx)
Τέλος, Τορίνο και Λέτσε έμειναν στο 0-0. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d46ytp2654hl)

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Ο Νίκο Γουίλιαμς δεν ακούει κανέναν 

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε 3-2 εκτός έδρας την Πάλμας για την 5η αγωνιστική της LaLiga. Ο Νίκο Γουίλιαμς, πρόσωπο των ημερών για τη στάση παραμονής του στη Βασκονία, πέτυχε ένα από τα γκολ της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, που έμεινε με 10 από το 56', όταν ο Γιορεγκισαρ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, παρ' όλα αυτά κράτησε το προβάδισμά της. Η Αθλέτικ πήρε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, οι νησιώτες δεν έχουν κάνει ακόμη σεφτέ. 

Στο "Μετροπολιτάνο", δε, η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε 3-0 τη Βαλένθια. Με γκολ των Γκάλαχερ, Γκριζμάν και Άλβαρες, οι "κολτσονέρος" έφτασαν τους 11 βαθμούς και μοιράζονται τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στη LaLiga με τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Premier League: Με... ζωγραφιά το "διπλό" οι "καρακάξες" 


Στο Γουλβερχάμπτον ολοκληρώθηκε η τέταρτη αγωνιστική της Premier League. Οι Γουλβς προηγήθηκαν της Νιούκαστλ με τον Λεμινά από το 36' και μέχρι το 74' κρατούσαν το προβάδισμα. Οι "καρακάξες" ανένηψαν ένα λεπτό αργότερα, με τον Σχαρ, ενώ στο 80' μια... ζωγραφιά του Μπαρνς τούς χάρισε το "διπλό".



Η ομάδα του Έντι Χάου μοιράζεται τη δεύτερη θέση με την Άρσεναλ, στους 10 βαθμούς. Οι "λύκοι" έχουν έναν πόντο ύστερα από τέσσερα παιχνίδια και είναι 18οι. 

Bundesliga: "Νίκησε" τον Σάλιακα ο Γιαννούλης

Σε ό,τι αφορά την Bundesliga, η τρίτη αγωνιστική ολοκληρώθηκε με δύο ματς. Στο Άουγκσμπουργκ, η ομώνυμη ομάδα νίκησε 3-1 τη Ζανκτ Πάουλι. Έτσι, ο Δημήτρης Γιαννούλης, που ξεκίνησε και αντικαταστάθηκε στο 83', ήταν ο επικρατών στην ελληνική μάχη με τον Μανώλη Σάλιακα, ο οποίος έπαιξε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Η Άουγκσμπουργκ έχει 4 βαθμούς, η Ζανκτ Πάουλι τρεις ήττες και είναι προτελευταία. 

Τέλος, στο Μάιντς, η Βέρντερ Βρέμης πέτυχε την πρώτη νίκη της, επικρατώντας 2-1 της γηπεδούχου, και διατήρησε το αήττητό της. Το έκανε, μάλιστα, με 10, αφού ο Μάρκο Φριντλ αποβλήθηκε στο 60' με απευθείας κόκκινη, λόγω χτυπήματος εκτός φάσης, και με το σκορ στο 1-1. Όμως, στο 69' ο Ντέρικ Κεν έβαλε το γκολ της νίκης για τη Βέρντερ. Η Μάιντς γνώρισε την πρώτη ήττα της και δεν έχει νικήσει ακόμη.