H Kέιτλιν Κλαρκ πρωταγωνιστεί παντού και όχι αδίκως. Θεωρείται η παίκτρια που μπορεί να φέρει την επανάσταση στο μπάσκετ γυναικών και τα επιτεύγματά της στο παρκέ κάνουν το WNBA να... παραμιλά με το ταλέντο της! Η 22χρονη γκαρντ κάνει πράγματα και... θαύματα, "διαλύει" κάθε ρεκόρ που βρίσκει μπροστά της και πραγματοποιεί τη σεζόν που θα ονειρευόταν κάθε ρούκι! Η "διαστημική Αμερικανίδα "έσπασε" το ρεκόρ πόντων σε μια σεζόν από ρούκι στο WNBA, ενώ πρόσφατα είχε "λάμψει" και "διαλύσει" κάθε ρεκόρ με τις 19 ασίστ που μοίρασε σε έναν αγώνα.


Η Κέιλτιν Κλαρκ φέρνει επανάσταση στο μπάσκετ γυναικών και "τρελαίνει" το WNBA

H Κέιτκλιν Κλαρκ τους σόκαρε όλους στη νίκη της Ιντιάν Φίβερ με 110-109 επί των Ντάλας Γουίνγκς όπου τι πιο σύνηθες θα έλεγε κανείς, έγραψε ξανά τη δική της ιστορία με ασύλληπτα νούμερα! Ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 35 πόντους με 10/22 σουτ (6/14 τρίποντα), 9/9 βολές, 2 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 3 κλεψίματα και 5 λάθη σε 35 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα συμμετοχής.

Με λίγα λόγια "έσπασε" το ρεκόρ πόντων σε μια σεζόν από ρούκι στο WNBA την οποία απογείωσε με το φοβερό επίτευγμα της. Συνολικά μετρά κατά μέσο όρο 
19.5 πόντους, 5.7 ριμπάουντ, 8.4 ασίστ και 1.3 κλεψίματα με 34.1% στα τρίποντα και 90.4% στις βολές σε 35.8 λεπτά συμμετοχής, αριθμοί που δείχνουν ότι έχει έρθει για να αφήσει το δικό της στίγμα στο μπάσκετ γυναικών.


Πολλά είναι αυτά που έχει καταφέρει και αφήνουν τον καθένα με το... στόμα ανοιχτό! Συγκεκριμένα η Κέιτλιν Κλαρκ είναι η πρώτη ρούκι που έχει σημειώσει triple-double, η 
παίκτρια που κατέχει το ρεκόρ περισσότερων ασίστ σε ένα ματς (19) στην ιστορία του WNB καθώς και η πρώτη παίκτρια στην ιστορία του WNBA που είχε +20 πόντους και +15 ασίστ σε ένα παιχνίδι (24 πόντοι και 19 ασίστ).

Και έχει κι... άλλο! Είναι η πρώτη που έχει "σπάσει" το φράγμα των 100 τριπόντων, η παίκτρια που έφτασε πιο γρήγορα από κάθε άλλη στην ιστορία του WNBA τους 350 πόντους και τις 150 ασίστ, η ρούκι με τα περισσότερα τρίποντα σε έναν αγώνα (7) και σε μία σεζόν (120+), η παίκτρια με τα περισσότερα ματς με +15 πόντους και +5 ασίστ σε μία σεζόν (μετρά ήδη 29 καθώς και η πρώτη ρούκι που είχε σε μία σεζόν +400 πόντους, +100 ριμπάουντ και +150 ασίστ. Απίστευτο κι όμως... αληθινό!
🔥 Caitlin Clark Highlights: DROPS 23pts, 9ast, 8reb In Win! WNBA Indiana Fever vs Chicago Sky