Στο ποδόσφαιρο λένε όλα μπαίνουν κι όλα... χάνονται! Αυτό που έχασε ο επιθετικός της Ντέρμπι Κάουντι, Έμπου Άνταμς πάντως δεν έχει προηγούμενο! Μπορεί να είχε όλο το τέρμα δικό του, όμως στην ίσως μεγαλύτερη ευκαιρία της χρονιάς έστειλε τη μπάλα άουτ κι ενώ ο Μανώλης Σιώπης που αγωνίζεται στην Κάρντιφ τον είχε πάρει στο... κυνήγι για να πιέσει και να μην έρθει το γκολ. 

O Σιώπης πήρε στο... κυνήγι τον Άνταμς που έχασε την ευκαιρία της χρονιάς

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στο ξεκίνημα των πρωταθλημάτων παρ' όλα αυτά ίσως έχουμε από τώρα τη χαμένη ευκαιρία της... χρονιάς! Στο παιχνίδι της Ντέρμπι με την Κάρντιφ και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις, ο Έμπου Άνταμς κι ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ με 1-, είχε μοναδική, ανεπανάληπτη ευκαιρία να "κλειδώσει" τη νίκη και να κάνει το 2-0.

Έτσι όπως εξελίχθηκε η φάση τουλάχιστον έμοιαζε αρκετά απλό. Σε αντεπίθεση, πήρε τη μπάλα, διένυσε αρκετά μέτρα στο γήπεδο, εκμεταλλεύτηκε την κακή συννενόηση του Σιώπη με τον τερματοφύλακα και ενώ είχε μπροστά του κενή εστία, έγινε το απίστευτο. Έστειλε τη μπάλα έξω, τη στιγμή που ο Έλληνας μέσος τον "κυνηγούσε" για να προλάβει τα... χειρότερα. Δεν χρειάστηκε πάντως ιδιαίτερη πίεση μιας και ο αντίπαλος του αστόχησε και για καλή του... τύχη η ομάδα του νικούσε ήδη. Αν ήταν το σκορ 0-0 τότε κυριολεκτικά θα πρωταγωνιστούσε... παντού!