Η Αλίσα Λέμαν με τον Ντάγκλας Λουίζ είναι ένα από τα πιο "καυτά" ζευγάρια της αθλητικής showbiz! Οι δυο τους ακολουθούν ίδιους δρόμους, αφού παίζουν επαγγελματικά ποδόσφαιρο και μάλιστα στον ίδιο σύλλογο, τη Γιουβέντους, ωστόσο η 25χρονη επιθετικός θέλησε με ένα ξέσπασμά της να αναφερθεί στις οικονομικές διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στο γυναικείο και το ανδρικό ποδόσφαιρο, για τις οποίες σχολίασε ότι δεν είναι... δίκαιες!



Η Αλίσα Λέμαν ξέσπασε για τους μισθούς στο γυναικείο και το ανδρικό ποδόσφαιρο

Αλίσα Λέμαν και Ντάγκλας Λουίζ αγωνίζονταν στην Άστον Βίλα, ωστόσο το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει νέο βήμα στην καριέρα του και να πάρει... μεταγραφή στη Γιουβέντους! Οι δυο τους αγωνίζονται στην ίδια ομάδα, ωστόσο τα δεδομένα είναι διαφορετικά σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι και στις αμοιβές τους από τη "Γηραιά Κυρία".


Η 25χρονη που θεωρείται μία από τις ομορφότερες ποδοσφαιρίστριες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι ο σύντροφός της που κάνει την ίδια δουλειά με την ίδια πληρώνεται 100 φορές περισσότερο, κάτι που τονίζει ότι δεν είναι δίκαιο, ενώ υπογράμμισε ότι ίσως δεν θα υπάρξει ποτέ ίση αμοιβή για άνδρες και γυναίκες στο ποδόσφαιρο και πως θα πρέπει να υπάρξει ισχυρή θέληση για να αλλάξουν τα πράγματα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η Αλίσα Λέμαν:

"Όλοι θα ήθελαν να έχουν τον ίδιο μισθό. Συχνά μιλάω με τον Ντάγκλας στο σπίτι γι' αυτό και του λέω ότι δεν είναι δίκαιο. Κάνουμε την ίδια δουλειά, αλλά πληρώνεσαι εκατό φορές περισσότερο από εμένα.

Είναι κάτι που με επηρεάζει γιατί είμαι γυναίκα. Προφανώς, ο δρόμος που έχουμε πρέπει να διανύσουμε ακόμη πολύ γιατί ίσως δεν θα υπάρξει ποτέ ίση αμοιβή. Θα πρέπει να υπάρχει πολύ ισχυρή θέληση για να γίνει μια αλλαγή σε αυτή την κατεύθυνση".