Μπορεί η Μπαρτσελόνα ακόμα να... πανηγυρίζει για το 4Χ4 μετά την εμφατική νίκη επί της Τζιρόνα στη La Liga όμως τα "χαμόγελα" επισκίασε ο τραυματισμός ενός από τους σημαντικότερους παίκτες της, του Ντάνι Όλμο. Ο Ισπανός μέσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί τραυματισμό στον δεξιό του μηριαίο, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες 4-5 εβδομάδες. 

Χωρίς τον Ντάνι Όλμο η Μπαρτσελόνα για τις επόμενες 4-5 εβδομάδες

Η Μπαρτσελόνα έφυγε με χρυσό-χρυσάφι από την έδρα της Τζιρόνα όμως οι "μπλαουγκράνα"... πάγωσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα όταν και είδαν τον Ντάνι Όλμο να τραυματίζεται. Τα αποτελέσματα του αναμένονταν αγωνιωδώς και οι φόβοι για απουσία από την αγωνιστική δράση επιβεβαιώθηκαν. Ο Χάνσι Φλικ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για τουλάχιστον έναν μήνα και καλείεται να αναπροσαρώσει τα πλάνα του στην μεσοεπιθετική του γραμμή.

Τα παιχνίδια που θα χάσει είναι αρκετά και σημαντικά αφού αναμένεται να απουσιάσει από τους δυο πρώτους αγώνες του Champions League κόντρα σε Μονακό (19/9) και Γιουνγκ Μπόις (01/10), ενώ αναμένεται να λείψει και από τα ματς της La Liga κόντρα σε Βιγιαρεάλ (22/9), Χετάφε (25/9), Οσασούνα (28/9), Αλαβές (6/10). Mέχρι στιγμής, ο Όλμο έχει καταγράψει μόλις τρεις συμμετοχές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα όπου έχει βρει δίχτυα και τις τρεις φορές.