Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Μιχάλη Γρηγορίου στον Πανσερραϊκό καθώς μετά από 4 αγωνιστικές στον "πάγκο" της ομάδας, οι δυο πλευρές αποφάσισαν την κοινή λύση της συνεργασίας τους, με τον Έλληνα τεχνικό να "πληρώνει" το μάρμαρο των αρνητικών αποτελεσμάτων. Υπό τις οδηγίες του, οι Σερραίοι έχουν σημειώσει τρεις ήττες και μια ισοπαλία, ενώ βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Παρελθόν από τον Πανσερραϊκό ο Μιχάλης Γρηγορίου

Δυο μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανσερραϊκού, ο Μιχάλης Γρηγορίου αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα. Τα αρνητικά αποτελέσματα τον έφεραν στην... πόρτα της εξόδου και το κακό ξεκίνημα με τις τρεις ήττες και την μια ισοπαλία οδήγησε την διοίκηση να προβεί σε αλλαγές και να τον απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία. Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (16/09) σε πολύ καλό κλίμα, οι δυο πλευρές αποφάσισαν το από κοινού συναινέσει "διαζύγιο" με γνώμονα το καλό της ομάδας και η ΠΑΕ γνωστοποίησε και επίσημα το τέλος του από την τεχνική ηγεσία μέσω επίσημης ανακοίνωσής της.

Το τελευταίο ματς που έκατσε στον πάγκο ήταν και η χθεσινή (15/09) ισοπαλία με τον Λεβαδειακό όπου αν και προηγήθηκε με 2-0 εντέλει ισοφαρίστηκε σε 2-2, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ομάδα των Σερρών βρίσκεται στην τελευταία θέση έχοντας συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό μετά από 4 αγωνιστικές.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

"Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει πως έπειτα από τη συνάντηση που έγινε το πρωί της Δευτέρας 16/09, σε άριστο κλίμα, ανάμεσα στον Πρόεδρο κ.Τάσο Καζία και τον προπονητή κ.Μιχάλη Γρηγορίου, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός του εύχεται καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο".