Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται στην Κύπρο όπου συμμετέχει στο τουρνουά "Νεόφυτος Χανδριώτης" το οποίο έχει την ευκαιρία να κατακτήσει και να συνεχίσει το... σερί των νικών του αν επικρατήσει επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ (16/09, 19:00) στο δεύτερο και τελευταίο του ματς. Η αγάπη που λαμβάνουν στην Κύπρο οι "πράσινοι" είναι τεράστια, κάτι που οδήγησε τον Εργκίν Αταμάν να αφιερώσει μια ολόκληρη ώρα στον κόσμο της ομάδας!

Ο Εργκίν Αταμάν ανταποδίδει την αγάπη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR

Με ανάρτησή της στα social media η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έκανε γνωστό ότι η απερίγραπτη όπως χαρακτήρισε αγάπη που δείχνει ο κόσμος της Κύπρου στην ομάα, οδήγησε τον Εργκίν Αταμάν να πάρει την απόφαση κατόπιν δικής του επιθυμίας να φωτογραφηθεί με τους φιλάθλους και να τους υπογράψει αυτόγραφα. Ο Τούρκος τεχνικός όπως σημειώθηκε θα βρίσκεται στο λόμπι του ξενοδοχείου Hilton Nicosia από τις 16:30 έως τις 17:30 και στη συνέχεια θα αναχωρήσει με την "πράσινη" αποστολή για το γήπεδο για τον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Η αγάπη που δείχνει η Κύπρος στον Παναθηναϊκό AKTOR είναι απερίγραπτη. Γι' αυτόν το λόγο και κατόπιν δικής του επιθυμίας, ο Εργκίν Αταμάν θα βρίσκεται σήμερα (16/9), από τις 16:30 έως τις 17:30, στο λόμπι του ξενοδοχείου Hilton Nicosia, προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με τους φίλους της ομάδας. Σας ευχαριστούμε!"