Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έγραψε τη δική του ιστορία στα γήπεδα με την ικανότητα του να "εκτελεί" και να "τιμωρεί" τα αντίπαλα δίχτυα με κάθε τρόπο και τα ποδοσφαιρικά του... γονίδια πέρασαν για τα καλά στον 17χρονο γιο του Μαξιμίλιαν ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Μίλαν και πετυχαίνει το ένα εντυπωσιακό γκολ μετά το... άλλο!

Ο γιος του Ιμπραΐμοβιτς "κλέβει" τις εντυπώσεις με τη φανέλα της Μίλαν

Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Μαξιμίλιαν Ιμπραΐμοβιτς υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Μίλαν και στα 17 του χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα νέων του συλλόγου όπου οι βλέψεις για να ανέβει στην πρώτη ομάδα και να πρωταγωνιστήσει είναι... μεγάλες! Το ποδοσφαιρικό του θράσος και το ταλέντο του "μιλούν" από μόνα τους και τα επιτεύγματα του έχουν ήδη αρχίσει να "τραβούν" το ενδιαφέρον του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Όπως και ο πατέρας του, ο Μαξιμίλαν αγωνίζεται ως επιθετικός κληρονομώντας το ίδιο χάρισμα του σκοραρίσματος και ήδη σε τρεις συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, έχει πετύχει τρία γκολ. Στο παιχνίδι των "ροσονέρι" με την Έμπολι, ο 17χρονος που φορά τη φανέλα με το νούμερο 11 σημείωσε ένα γκολ το οποίο θύμισε κατά... πολύ τον πατέρα του.

Αφού υποδέχθηκε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, διένυσε κάποια μέτρα, ντρίμπλαρε, την έφερε στο αριστερό του πόδι και στη συνέχεια με φοβερό σουτ... κεραυνό μέσα από την περιοχή την έστειλε στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας!