Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στην Γένοβα την Κυριακή (15/9) και παρακολούθησε το ματς Τζένοα - Ρόμα 1-1 για την 4η αγωνιστική της Serie A. Μάλιστα στο περιθώριο του αγώνα έδειξε και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

Βέβαια η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά εκεί δημιούργησε κάποια ερωτηματικά, με πρώτο και καλύτερο για το πως έγινε φίλαθλος της ομάδας της Γένοβας.


Ο Τσιτσιπάς έλυσε το... μυστήριο με την Τζένοα


"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, υποστηρίζω εδώ και πάρα πολύ καιρό την Τζένοα οπότε είμαι απίστευτα ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε.

Έχουν από τους καλύτερους και πιο ενθουσιώδεις οπαδούς στην Ιταλία και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ", τόνισε αρχικά, σε συνέντευξη που έδωσε στο DZN, για να προσθέσει με νόημα:

"Εάν σας έλεγα τι με έκανε να υποστηρίζω την Τζένοα, δεν θα με πιστεύατε. Ενώ ήμουν μικρός, έπαιζα ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι με τον αδερφό μου, έπρεπε να επιλέξω μία ομάδα και είδα την Τζένοα, το έμβλημα του συλλόγου είναι εκπληκτικό.

Από τότε άρχισα να την στηρίζω. Εάν μου λέγατε τότε, ότι θα βρισκόμουν τώρα εδώ, στο γήπεδο της ομάδας που στηρίζω από μικρός, δεν θα σας πίστευα.

Είμαι τυχερός που έχω παίξει τόσο καλό τένις ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να βρεθώ εδώ. Έπαιζα ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της ζωής μου μέχρι τα 12 χρόνια μου.

Μετά από αυτή την ηλικία ερωτεύτηκα το τένις αλλά αγαπούσα πάντα το ποδόσφαιρο και ίσως να ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, οπότε αυτό το περιβάλλον μού είναι πολύ οικείο".