Ο Έντρικ είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Βραζιλίας και πλέον φοράει την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Το καλοκαίρι εντάχθηκε στην "Βασίλισσα", η οποία τον αγόρασε από την Παλμέιρας πριν από 1.5 χρόνο, αλλά έπρεπε να περιμένει την ενηλικίωση του για να τον έχει κοντά της.

Πλέον ο Έντρικ είναι 18 ετών, ενσωματώθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης και ζει το ευρωπαϊκό ποδοσφαρικό όνειρο κατω από τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι.

Ο διεθνής άσος ήρθε στην Μαδρίτη με την σύντροφο του κι έκανε γνωστό πως την παντρεύτηκε κιόλας.

Πρόκειται για την κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερή του Γκαμπριέλι Μιράντα. Το έτερον ήμισυ του νέου στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και ο έρωτάς τους ήταν τόσο δυνατός και κεραυνοβόλος που οδήγησε σε γάμο, με τον παίκτη να ανακοινώνει την Δευτέρα (16/9) το ευχάριστο γεγονός μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

"Ματθαίος 19:6: "Δεν είναι πια δύο, αλλά μία σάρκα. Επομένως, ό,τι ένωσε ο Θεός, κανείς δεν το χωρίζει. Επιτέλους παντρεμένος", ανέφερε στην ανάρτησή του, την οποία συνόδευσε με σχετικές φωτογραφίες.



Τον περασμένο Δεκέμβριο επισημοποίησε την σχέση του ο Εντρίκ


Η κοπέλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου μετράει 170.000 ακόλουθους. Η επισημοποίηση της σχέσης τους έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο αμέσως μετά τη βράβευση του 17χρονου, ως καλύτερου νεαρού παίκτη της  Βραζιλίας.

Οι δύο τους ανακοίνωσαν τη σχέση τους, που κρατούσαν αρκετό διάστημα μυστική, αναρτώντας από κοινού μία φωτογραφία τους στο Instagram.