Η Ντινάμο Μινσκ, η οποία θα είναι η τελευταία ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στον όμιλο του Conference League, έχει βάλει πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Λευκορωσία.

Πιο συγκεκριμένα η Ντινάμο Μινσκ επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Ντνεπρ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ωστόσο για την ίδια ήταν συνολικά το 17ο παιχνίδι της καθώς αναβλήθηκε τέσσερα ματς για να προετοιμαστεί κατάλληλα στα ματς που έδωσε για τα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Η αήττητη Ντινάμο Μινσκ πάει φουλ για το πρωτάθλημα

Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα της η εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού, έχοντας 12 νίκες και 5 ισοπαλίες στα 17 παιχνίδια της. Μπορεί εύκολα να περάσει στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας και να αποκτήσει διαφορά αν επικρατήσει και στα 4 παιχνίδια που "χρωστάει". Στην παρούσα φάση, η Ντινάμο Μινσκ, έχει 41 βαθμούς και η πρωτοπόρος, Νέμαν Γκρόντνο, έχει δύο περισσότερους.

Νίκη με... Βραζιλιάνικο άρωμα για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Conference League


Στα του αγώνα η Ντινάμο Μινσκ προηγήθηκε με γκολ του Βραζιλιάνο Ραί Λόπες στο 45'+2. Για να έρθει ο επίσης Βραζιλιάνος, Πέντρο Ίγκορ, να διαμορφώσει το τελικό 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 76'.