Η Νάπολι δεν χάρηκε την πρωτοκαθεδρία της στη βαθμολογία της Serie A, καθώς η Ουντινέζε νίκησε 3-2 εκτός έδρας την Πάρμα στο πρώτο παιχνίδι της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου για την 4η αγωνιστική της Serie A. Μάλιστα, η ομάδα του Κόστα Ρουνιαΐτς το κατάφερε με τρόπο που δείχνει και το... ποιόν της, αφού οι "παρμέντσι" προηγήθηκαν με σκορ 2-0. 

Για τους γηπεδούχους το παιχνίδι άρχισε ιδανικά, με το γκολ του Ενρίκο ντε Πράτο στο 2', ενώ στο 43', δηλαδή σε κρίσιμο σημείο, ο Άντζε Μπόνι έκανε το 2-0. 

Η Ουντινέζε ήταν στα σκοινιά, αλλά δεν παραδόθηκε. Το γρήγορο γκολ του Λορέντσο Λούκα στο 49' έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους "φριουλάνι". Ο Φλοριάν Τοβέν ανέλαβε και οδήγησε τους φιλοξενούμενους στη νίκη. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ισοφάρισε στο 68' και έπειτα έκανε τον Μαντελά Κεϊτά να τον ανατρέψει και να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 77', ο 31χρονος ηγέτης της Ουντινέζε πήρε το ριμπάουντ από την επέμβαση του Τσιτσιζόλα στο σουτ του Εκέλενκαμπ και πέτυχε το γκολ της νίκης. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d47xbn1gzwv5)
Η Ουντινέζε είναι η μόνη με 10 βαθμούς στη Serie A, ενώ η Πάρμα έμεινε στους 4. 

Από τη μεριά της, η Βερόνα δεν κατάφερε να πάρει βαθμό στο "Ολίμπικο", αφού η Λάτσιο την νίκησε 2-1 με ένα έξαλλο πρώτο εικοσάλεπτο. Ντία στο 5' και Καστελάνος στο 20' πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ ο Τένγκλστεντ είχε ισοφαρίσει στο 7'.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d480arfw2tk1)
Οι "λατσιάλι" προσπέρασαν τους φιλοξενούμενους στη βαθμολογία, καθώς έχουν 7 βαθμούς, ενώ η Βερόνα παρέμεινε στους 6.

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Νίκη με ανατροπή η Ράγιο

Με ανατροπή μπήκε στην εξάδα της βαθμολογίας στη LaLiga η Ράγιο Βαγεκάνο, η οποία νίκησε 3-1 στο "Βαγέκας" την Οσασούνα. Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε με τον Ραούλ Γκαρσία στο 27', όμως ο Μουμίν στο 50', ο Ράτιου στο 66' και ο Ουνάι Λόπες στο 90+5' προσυπέγραψε τη δεύτερη νίκη της Ράγιο.