Οι ομάδες της Super League θέλουν να ενισχυθούν ακόμα και τελευταία στιγμή. Κραυγαλέο είναι το παράδειγμα της ΑΕΚ και του Αντονί Μαρσιάλ. Για την υπόθεση του Γάλλου επιθετικού, που είναι ελεύθερος, οι πληροφορίες βρίθουν. Από την Ιταλία, ο δημοσιογράφος Μάουρο Μορέτο τόνισε πως οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία. Ελληνική αθλητική ιστοσελίδα σημειώνει, επιπλέον, ότι έχει ήδη γίνει ανταλλαγή εγγράφων. Αυτό σημαίνει ότι τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Μαρσιάλ έχουν φτάσει σε ένα πεδίο που απομένει μόνο η υπογραφή του 28 ετών επιθετικού. 

Σε τηλεοπτική εκπομπή, ρεπόρτερ της ΑΕΚ διατύπωσαν απόψεις οι οποίες δεν ήταν ακριβώς ίδιες. Ο Ευάγγελος Μίχος μίλησε για προφορική συμφωνία και συμβόλαιο 3,2 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4807e1wemsx)
Από τη μεριά του, ο Κώστας Κετσετζόγλου σημείωσε ότι οι πιθανότητες είναι 50-50. Πάντως, είναι μια πιθανότητα η αβεβαιότητα να αφορά σε ό,τι απομένει για να κλείσει η μεταγραφή. Μάλιστα, η πληροφόρηση που αναφέρει ως δεδομένη τη συμφωνία, κάνει λόγο για τριετές συμβόλαιο. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d48005ipykep)

Super League: Επιθετική ενίσχυση για τον Άρη 

Σε ό,τι αφορά τον Άρη, βάζει ένα Σουηδό στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο Κουέισον άρεσε, ασφαλώς, στους ανθρώπους του Άρη. Η διοίκηση, έτσι, έκανε επίσημη πρόταση στον παίκτη, που έμεινε ελεύθερος από την Ετιφάκ της Σαουδικής Αραβίας. 

Ο Κουέισον, των 16 γκολ σε 68 εμφανίσεις με την Ετιφάκ, συμφώνησε στο οικονομικό και θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών.