Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Άντονι Μαρσιάλ και να προσθέσει στο ρόστερ της έναν παίκτη με παραστάσεις από την Premier League, ο οποίος πριν από δύο χρόνια ήταν από τα μεγάλα αστέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στα 28 του ο Άντονι Μαρσιάλ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μετά την αποχώρηση του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ΑΕΚ τον είχε προσεγγίσει και πριν από 20 ημέρες περίπου, αλλά δεν κατάφερε να τον δελεάσει. Τότε όμως ήταν ανοικτές πολλές αγορές και ο Μαρσιάλ έψαχνε να βρει ένα πρωτάθλημα πιο δυνατό από της Ελλάδας.

Οι οικονομικές απαιτήσεις του Μαρσιάλ και η ΑΕΚ


Παράλληλα ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός είχε αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις. Πως να γίνει διαφορετικά όταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιρνε κοντά στα 12.000.000 ευρώ τον χρόνο!

Φυσικά και ο Μαρσιάλ έριξε το κασέ του, αλλά μέχρι τα 4.000.000 ευρώ τον χρόνο γι’ αυτό και δεν βρήκε ομάδα σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα, ούτε στη Βραζιλία, που είχε επαφές με την Φλαμένγκο. Επίσης ήταν αρνητικός στο να πάει σε ομάδα της Αραβίας.

Βέβαια υπάρχει και το ιατρικό του ιστορικό αφού την τελευταία 4ετία έχει βγάλει αρκετούς τραυματισμούς. Οι πιο σοβαροί εκ των οποίων ήταν στο δεξί γόνατο και στον αχίλλειο τένοντα. Η καριέρα του πήρε πτωτική πορεία, αλλά δεν παύει να είναι ένας ποιοτικός επιθετικός.

Το νέο μήνυμα των εκπροσώπων του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ


Τι τελευταίες ημέρες οι μάνατζερ του Μαρσιάλ ενημέρωσαν την ΑΕΚ πως είναι διαθέσιμοι να συζητήσουν μαζί της στο οικονομικό πλαίσιο που μπορεί να… αντέξει.

Η Ένωση, στην πρώτη της πρόταση, είχε προσφέρει ένα συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές να ξεπερνούν τα 2.000.000 ευρώ, με μπόνους και πολλές δικλείδες ασφαλείας για τις συμμετοχές του και θέματα τραυματισμών.

Η πλευρά του Γάλλου αστέρα θεωρεί πως στην Ελλάδα θα μπορεί να ανακάμψει και να βρει τον καλό του εαυτό. Δεν υπάρχουν και ευρωπαϊκά παιχνίδια, οπότε δεν θα επιβαρυνθεί σε πρώτη φάση. Παράλληλα θα διεκδικήσει τίτλους που προστεθούν στο ήδη πλούσιο βιογραφικό του.

Το λάθος της ΑΕΚ αναφορικά με τους επιθετικούς στο ρόστερ


Από την μεριά της η ΑΕΚ θέλει να ενισχυθεί κι άλλο για την μάχη του πρωταθλήματος. Με ένα τέτοιο όνομα μεγαλώνει και η αυτοπεποίθηση των υπόλοιπων παικτών. Επίσης είναι και το θέμα με τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος συχνά βγάζει μυϊκά προβλήματα και δεν μπορεί να μείνει μόνος του ο Πιερό.

Ωστόσο αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα και για τον προγραμματισμό που έκανε η ΑΕΚ αναφορικά με τους επιθετικούς του ρόστερ της. Δεν μπορεί κοντά δύο μήνες να είναι με έναν επιθετικό καινα φτάσει στο κλείσιμο των αγορών να πάρει έναν ακόμα και τώρα να πηγαίνει και στον ελεύθερο Μαρσιάλ!

Είναι μια κουβέντα που έγινε και στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης σχετικά με τον σχεδιασμό των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος, κάτι που αφορά και τον Ματίας Αλμέιδα.