Η ΑΕΚ έκανε γνωστή την συμφωνία της με τον Άντονι Μαρσιάλ, μετά την ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων και ο Γάλλος επιθετικός θα έρθει στην Αθήνα αύριο (18/9) για να περάσει τα διαδικαστικά και να ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να λάβει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία από την Ένωση.

Πάνω από 10 εκατ. ευρώ θα δώσει η ΑΕΚ για τον Μαρσιάλ


Συγκεκριμένα, ο Μαρσιάλ θα λαμβάνει το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η συμφωνία αφορά τριετή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Κάτι που σημαίνει πως το όλο deal θα εκτοξευθεί σε βάθος τριετίας πάνω από τα 10 εκατ. ευρώ.

Ο Μαρσιάλ αναμένεται την Τετάρτη (18/9) στην Αθήνα για τα ιατρικά και τις υπογραφές, με σκοπό να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Ο 29χρονος έχει υπάρξει 30 φορές διεθνής με την Γαλλία, μετρώντας και 2 γκολ. Αποτέλεσε προϊόν των ακαδημιών της Λιόν, με τη Μονακό να τον αποκτά με 5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2013.

Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε 60 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Μαρσιάλ


Τελικά, δύο χρόνια αργότερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… έσπασε τα ταμεία της και τον έκανε δικό της, ξοδεύοντας 60 εκατ. ευρώ!

O 28χρονος φορ έμεινε ελεύθερος από τους Κόκκινους Διαβόλους ύστερα από εννέα χρόνια, με 317 εμφανίσεις, 90 γκολ και 47 ασίστ, έχοντας έναν ενδιάμεσο δανεισμό στη Σεβίλλη (12 εμφανίσεις, 1 γκολ, 1 ασίστ). Με το εθνόσημο της Γαλλίας έχει 30 συμμετοχές, έχει βρει δις τον δρόμο προς τα δίχτυα και το 2021 πανηγύρισε την κατάκτηση του Nations League.

Στα χρόνια που έμεινε στο «Ολντ Τράφορντ» πανηγύρισε δυο League Cup, ένα FA Cup, ένα Community Shield και το Europa League της σεζόν 2016-17.