Η Euroleague ακόμα δεν έχει κάνει γνωστό πού θα διεξαχθεί το φετινό Final 4, με δύο πόλεις να το διεκδικούν, τη Βαρκελώνη και το Βελιγράδι. Ωστόσο, υπάρχουν αναφορές πως η πρωτεύουσα της Καταλονίας αναμένεται να αποσυρθεί.

Αν επιβεβαιωθούν τα όσα γράφονται από Ισπανία μεριά και αποσυρθεί η Βαρκελώνη, τότε το Final 4 της Euroleague θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι για τη νέα σεζόν.

Το θέμα για τη Βαρκελώνη έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι, καθώς δεν μπορούσε να εγγυηθεί τα περίπου 9.000.000 ευρώ που απαιτούνται.

Στο Βελιγράδι το Final 4 της Euroleague μετά το 2022!


Στη διεκδίκηση του Final 4 της Euroleague είναι και το Άμπου Ντάμπι, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είχε πολλές πιθανότητες για φέτος, αφού λογίζεται περισσότερο για τα επόμενα χρόνια.

Κατά συνέπεια το Βελιγράδι είναι αυτό που προετοιμάζεται για να πάρει το... χρίσμα από τη Euroleague για να διοργανώσει το Final 4 στη «Stark Arena».

Εκεί είχε διεξαχθεί και το 2022 με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, οι οπαδοί του οποίου είχαν κάνει… απόβαση στην πρωτεύουσα της Σερβίας! Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ωστόσο, ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Εφές του Εργκίν Αταμάν, με εκείνο το τρίποντο του Μίτσιτς, και δεν βρέθηκε στον τελικό για να διεκδικήσει τον τίτλο.