Το κακό ξεκίνημα της Ρόμα στη Serie A, όπου σε 4 αγωνιστικές μετρά τρεις ισοπαλίες και μία ήττα μη έχοντας... γευτεί τη γεύση της νίκης, οδήγησε τον Ντανιέλε ντε Ρόσι στην πόρτα της εξόδου! Ο Ιταλός προπονητής αποτελεί πλέον παρελθόν και οι Ρωμαίοι βγήκαν στην αγορά για να βρουν τον "εκλεκτό" που θα τον αντικαταστήσει στην τεχνική ηγεσία και θα ανακάμψει αγωνιστικά και βαθμολογικά την ομάδα!

Η Ρόμα ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τον Ντανιέλε ντε Ρόσι

Τον Ιανουάριο του 2024 ο Ντανιέλε ντε Ρόσι, μια "σημαία" του συλλόγου, διαδέχτηκε τον Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία με στόχο να οδηγήσει την ομάδα της... καρδιάς του σε τίτλους και επιτυχίες! Αφού υπό τις οδησίες του οι "τζιαλαρόσι" τερμάτισαν στην έκτη θέση στην περσινή Serie A, φέτος οι απαιτήσεις ήταν υψηλότερες, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Μόνο ιδανικό δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την πορεία της Ρόμα στο φετινό πρωτάθλημα καθώς σε 4 αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη, μετρά 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική στο ματς που ήταν κοντά στο να πάρει το πρώτο της τρίποντο ισοφαρίστηκε στο 90+6' από την Τζένοα.

Σε 30 αγώνες που έκατσε συνολικά στον πάγκο των "τζιαλαρόσι" έχει απολογισμό 19 νικών, 9 ισοπαλιών και 7 ηττών, ενώ αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ύστερα από εννέα μήνες κοινής πορείας! Μάλιστα το "διαζύγιο" θεωρείται κάτι περισσότερο από... πρόωρο καθώς ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι είχε επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Ρόμα έως το καλοκαίρι του 2027 τον περασμένο Ιούνιο.


Ο Ιβάν Γιούριτς φαβορί για την τεχνική ηγεσία της Ρόμα

Τα ιταλικά ΜΜΕ έχουν πάρει "φωτιά" τις τελευταίες ώρες μετά το "διαζύγιο" της Ρόμα με τον Ντανιέλε ντε Ρόσι και τα ρεπορτάζ τους αναφέρουν ότι οι "τζιαλαρόσι" έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του. Ο λόγος για τον Ιβάν Γιούριτς, ο οποίος φέρεται πως βρίσκεται αρκετά κοντά στο να αναλάβει στην τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πλευρές έχουν βρει τη "χρυσή" τομή της συνεργασίας και πλέον το μεταξύ τους deal βρίσκεται στην τελική... ευθεία! Κάτι που έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο Κροάτης προπονητής Ιβάν Γιούριτς καθόταν στον πάγκο της Τορίνο από το 2021 έως την περσινή σεζόν, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από τις ΒερόναΤζένοα, Κροτόνε και Μάντοβα.