Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατέκτησε πέρσι την Euroleague σε μια εξαιρετική σεζόν στην οποία έκανε πολλές υπερβάσεις έχοντας νέο τεχνικό τον Εργκίν Αταμάν και ουσιαστικά νέα ομάδα.

Ήταν δύσκολο αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός AKTOR να πάρει εισιτήριο στο Final 4 της Euroleague και στο τέλος να κατακτήσει και τον τίτλο. Φυσικά ο τίτλος θα φαίνεται και στις νέες φανέλες των πράσινων.

Μάλιστα ένα μικρό δείγμα έδειξε η Euroleague η οποία βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για την media day του Παναθηναϊκού AKTOR. Σε αυτό το πλαίσιο αποκαλύφθηκε και το χρυσό σήμα που θα υπάρχει στις φανέλες των παικτών του Εργκίν Αταμάν.

Η χρυσή λεπτομέρεια στην εμφάνιση του Παναθηναϊκού AKTOR


Το εν λόγω σήμα, αντικαθιστά το αντίστοιχο πορτοκαλί που υπάρχει στις φανέλες όλων των ομάδων της EuroLeague, υποδεικνύοντας έτσι τους κατόχους του ευρωπαϊκού τίτλου.

Βέβαια, στα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, οι παίκτες του "τριφυλλιού" φορούν την φανέλα της περσινής χρονιάς και αυτό διότι ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν έχει παρουσιάσει ακόμα τις εμφανίσεις της σεζόν 2024/25.



Την λεπτομέρεια στην φανέλα του Παναθηναϊκός AKTOR έδειξε και ο Κώστας Σλούκας


Η εν λόγω λεπτομέρεια φάνηκε να αρέσει πολύ στον αρχηγό του τριφυλλιού, Κώστα Σλούκα, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοντινή φωτογραφία με το χρυσό λογότυπο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αμέσως μετά την ολοκλήρωσε της Media Day που έγινε στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (18/9).

sloukas