Από την Κροατία στην... Ολλανδία ο Ιβάν Πέρισιτς! Ο Κροάτης εξτρέμ μετά την επεισοδιακή πρόωρη αποχώρησή του από τη Χάιντουκ Σπλιτ λόγω διαφωνιών με τον Γκατούζο, βρήκε την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη στην Eredivisie και στην Αϊντχόφεν, με τη φανέλα της οποίας θα αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2025.


Η Αϊντχόφεν ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ιβάν Πέρισιτς

Στην Ολλανδία και την Αϊντχόφεν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιβάν Πέρισιτς, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορούσε ελεύθερος στην αγορά μετά την πρόωρη λύση της συνεργασίας του με τη Χάιντουκ Σπλιτ, στην οποία δεν κατάφερε να... στεριώσει και αγωνίστηκε μόλις σε τέσσερα παιχνίδια λόγω των διαφωνιών με τον Γκατούζο, που έφερε το πρόωρο "διαζύγιο" μεταξύ των δυο πλευρών.


Ο Κροάτης εξτρέμ που έχει παραστάσεις από κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, έχοντας φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Μπάγερν Μονάχου, Ίντερ και Τότεναμ, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League με την PSV.

Η Αϊντχόφεν από την άλλη που έψαχνε έναν παίκτη με εμπειρία και ποιότητα... χαμογελά με την απόκτηση του Πέρισιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να πει... όχι στους Ολλανδούς και να δοκιμάσει τη τύχη του σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο 35χρονος είναι 136 φορές διεθνής με την Κροατία, ενώ με το εθνόσημο έχει πανηγυρίσει συνολικά 33 γκολ.