Η στιγμή που περίμενε η "κιτρινόμαυρη" οικογένεια είναι γεγονός! Ο Άντονι Μαρσιάλ που αποτελεί μια από τις μεταγραφικές "βόμβες" του καλοκαιριού και μια από τις σπουδαιότερες στην ιστορία της ΑΕΚ έφτασε στην Ελλάδα για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και η άφιξη του προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους φιλάθλους της "Ένωσης" που τον... καλωσόρισαν εν μέσω τρελής αποθέωσης!

aek_kosmos

Από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Premier League στη Super League και την ΑΕΚ για να γράψει τη δική του ιστορία και να δώσει τη δική του "λάμψη" στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Το "Ελευθέριος Βενιζέλος"... βάφτηκε "κιτρινόμαυρο" και κατακλύστηκε από πάνω από 3.000 φιλάθλους της ΑΕΚ που έκαναν τη νύχτα... μέρα!

Ήρθε για την ΑΕΚ ο Μαρσιάλ, "τρέλα" από τους φιλάθλους στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Ο Άντονι Μαρσιάλ είναι μια από τις μεγαλύτερες "βόμβες" που πυροδοτήθηκαν τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον 28χρονο επιθετικό να αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ καθώς το τριετές συμβόλαιο που θα υπογράψει με την "Ένωση" θα του αποφέρει ετησίως 3.500.000 ευρώ, που σημαίνει ότι σε... βάθος τριετίας θα ξεπεράσει τα 10.000.000 ευρώ!

Ο κόσμος της ΑΕΚ... πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τη μεταγραφή του η οποία είναι μεγάλη είδηση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον ευρωπαϊκό αθλητικό Τύπο και οι φίλαθλοι κατέκλυσαν το "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να τον υποδεχτούν με συνθήματα, καπνογόνα και φοβερή αποθέωση! Σκηνές "κιτρινόμαυρου" πανζουρλισμού και υποδοχή - όνειρο για έναν παίκτη που έρχεται να κάνει την διαφορά όχι μόνο στην "Ένωση" αλλά και σε όλο το ελληνικό πρωτάθλημα.

aek_martial
aek_martial2
aek_martial3
aek_martial4
aek_martial5
aek_upodoxh
aek_upodoxh1
aek_upodoxh2