Η Μπαρτσελόνα δείχνει φτιαγμένη για μεγάλα... πράγματα τη φετινή σεζόν και με τη... φόρα του 5Χ5 στη La Liga θέλει να διευρύνει το σερί των νικών της και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Οι "μπλαουγκράνα" είναι πανέτοιμοι για την πρώτη τους "μάχη" στο Champions League με τη Μονακό (19/09, 20:00) και ο Χάνσι Φλικ τόνισε σε δηλώσεις του ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Η Μπαρτσελόνα μπορεί ν το τρόπαιο του Champions League

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις παραχώρησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Μονακό ο Χάνσι Φλικ, με τον Γερμανό προπονητή που δείχνει εξαιρετικά δείγματα γραφής στον πάγκο των "μπλαουγκράνα" και υπό τις οδηγίες του οι Καταλανοί δείχνουν να "πετάνε" αγωνιστικά και να πετυχαίνουν τη μια νίκη μετά την άλλη, να χαρακτηρίζει το Champions League ως την καλύτερη διοργάνωση του κόσμου την οποία όπως σχολίασε μπορεί να κατακτήσει η ομάδα του.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να παίξει κόντρα στιες καλύτερες ομάδες, υπογράμμισε ότι αισθάνεται υπερήφανος για τα όσα έχει δείξει η ομάδα του στα πρώτα πέντε ματς του πρωταθλήματος, ενώ ανέφερε ότι η σκληρή δουλειά που γίνεται αποτυπώνεται στα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάνσι Φλικ:

"Μπορούμε να καταστήσουμε το Champions League. Όταν είναι ένας τόσο μεγάλος σύλλογος όπως η Μπαρτσελόνα, θέλεις να κατακτάς τίτλους και το Champions League είναι η καλύτερη διοργάνωση του κόσμου. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε κόντρα στους καλύτερους.

Όταν ξεκινάς σε μία διοργάνωση όπως αυτή, πρέπει να είσαι όσο το δυνατό περισσότερο συγκεντρωμένος. Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε δείξει στα πρώτα πέντε παιχνίδια μας και πρέπει να παραμείνουμε στο ίδιο επίπεδο που παρουσιάσαμε στο πρωτάθλημα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια μας. Η Μονακό είναι μιας εξαιρετική ομάδα, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι".