Μια από τις 8 ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη League Phase του Europa League, είναι η Μάλμε. Συγκεκριμένα το μεταξύ τους... ραντεβού έχει οριστεί για τις 24 Οκτωβρίου. Μπορεί η σουηδική ομάδα να πρωτοπορεί και να έχει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της ωστόσο έμεινε άσφαιρη για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, αυτή τη φορά στο εκτός έδρας ματς με την Γκάις.

Νέα "λευκή" ισοπαλία για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, Μάλμε

Η εν δυνάμει πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε φιλοδοξεί να κάνει το back-to-back και να στεφθεί ξανά πρωταθλήτρια Σουηδίας, έχει καταφέρει να "χτίσει" διψήφια διαφορά από τους υπόλοιπους διεκδικητές όμως στα δυο τελευταία παιχνίδια προβλημάτισε όχι μόνο για το ότι έφερε ισοπαλία αλλά και γιατί για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να σκοράρει.

Αφού την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με την ΑΙΚ Στοκχόλμης, δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό ούτε κόντρα στην Γκάις με την οποία έφερε επίσης ισοπαλία 0-0. Μπορεί να είχε την κατοχή με το μέρος της, ωστόσο έμεινε μακριά από τον καλύτερο της εαυτό, δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δημιουργούσαν περισσότερους κινδύνους και είχαν διασφαλίσει αρκετά καλά τα μετόπισθεν τους.

Η Μάλμε δεν κατάφερε να βρει τις λύσεις για να έρθει το γκολ για ακόμη μια αγωνιστική και η νέα της ισοπαλία την βρίσκει στην κορυφή της βαθμολογίας με 40 βαθμούς και στο +10 από την Χάμαρμπι που όμως έχει ματς λιγότερο. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκός στην League Phase του Conference LeagueΤζουργκάρντεν  ακολουθεί στην τρίτη θέση με 39 βαθμούς και δυο παιχνίδια λιγότερα.