Οι πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά και το γεγονός πως δεν αντιμετώπισε σωστά το ματς παραλίγο να οδηγήσουν σε γκέλα την Τότεναμ, η οποία τα.. χρειάστηκε κόντρα στην Κόβεντρι παρά τη νίκη με 2-1 που έδωσε πρόκριση στον 4ο γύρο του League Cup Αγγλίας.

Η Μπράιτον από την άλλη μεριά, πέρασε ένα εύκολο βράδυ εντός έδρας απέναντι στην Γουλβς, επικρατώντας με 3-1.

Σχετικά με την Τότεναμ, ο Άγγελος Ποστέκογλου γλίτωσε από κάζο, αν και στο League Cup Αγγλίας πάντα γίνονται εκπλήξεις. Οι "πετεινοί" είχαν μεγάλα κατοχή μπάλας (70%), αλλά ήταν ανούσιοι.

Δεν κατάφερε να δημιουργήσει ρήγματα για να απειλήσει ουσιαστικά, ενώ στις ευκαιρίες που της προέκυψαν εκείνη δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια.

Η Κόβεντρι (ομάδα της Championship) προηγήθηκε με το γκολ του Τόμας - Ασάντε στο 63ο λεπτό και άγχωσε την Τότεναμ. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή με τα γκολ του Τζεντ Σπενζ στο 88' και του Μπρέναν Τζόνσον στο 90'+2.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d49pl1hk2h4x)

Η Μπράιτον ξεπέρασε με άνεση την Γουλβς και συνεχίζει στο League Cup


Στο ματς της Μπράιτον με την Γουλβς, οι "Γλάροι" δεν αντιμετώπισαν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και επικράτησαν με 3-1 εντός έδρας.

Τα πρώτα δύο τέρματα σημείωσαν οι Κάρλος Μπαλέμπα και Σιμόν Αντινγκρά στο 14 και 31' αντίστοιχα.

Στη συνέχεια μείωσαν προσωρινά οι φιλοξενούμενοι με τον Γκονσάλο Γκέντες στο 44', αλλά ο Φερντί Καντιόγλου σφράγισε τη νίκη στο 85ο λεπτό. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90+1' ο Τόμας Ντόιλ, μειώνοντας για την ομάδα του σε 3-2.