Με την παρουσία τεσσάρων φαβορί και αουτσάιντερ για την κατάκτηση του φετινού UEFA Champions League ολοκληρώνεται το βράδυ της Πέμπτης η πρώτη αγωνιστική της νεοσύστατης League Phase που για πρώτη φορά διεξήχθη σε τρεις δόσεις, στο πλαίσιο των καινοτόμων αλλαγών των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων. 

Με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπάγερν, τη Λίβερπουλ και τη Γιουβέντους να μπαίνουν με το δεξί στο πρωτάθλημα και τη Μάντσεστερ Σίτι να μένει στη "λευκή" ισοπαλία με την Ίντερ στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας, η σκυτάλη περνά απόψε σε τέσσερις ακόμη επίδοξους διεκδικητές του στέμματος. 

Αθλητικές μεταδόσεις: "Επικίνδυνες αποστολές" για Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Λεβερκούζεν

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της βραδιάς διεξάγεται στο Μπέργκαμο, εκεί που η κάτοχος του UEFA Europa League, Αταλάντα, φιλοδοξεί την εξαιρετικά φιλόδοξη Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα, θέλοντας να δώσει συνέχεια στη λίστα των... ευρωπαϊκών της θαυμάτων. 

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει και η επίσκεψη της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο του Μονακό, στη μεγάλη επιστροφή των Μονεγάσκων στο UEFA Champions League ύστερα από έξι χρόνια. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του αποψινού προγράμματος στο UEFA Champions League και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τα παιχνίδια έχουν ως εξής: 

19:45 Ερυθρός Αστέρας - Μπενφίκα COSMOTE SPORT 3
19:45 Φέγενορντ - Μπάγερ Λεβερκούζεν COSMOTE SPORT 2
22:00 Μπρεστ - Στουρμ Γκρατς COSMOTE SPORT 8
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Λειψία COSMOTE SPORT 7
22:00 Αταλάντα - Άρσεναλ COSMOTE SPORT 3
22:00 Μονακό - Μπαρτσελόνα COSMOTE SPORT 2

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει και δύο ακόμη ενδιαφέρουσες μεταδόσεις:

20:00 Ηρακλής - Κλουζ (Eurocup Γυναικών) ΕΡΤ3
20:00 Λεγκανιές - Αθλέτικ Μπιλμπάο NOVASPORTS PRIME