Ιδιαίτερης ιστορικής σημασίας είναι η φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό, καθώς ο "ερυθρόλευκος" σύλλογος γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του! Στον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας των Πειραιωτών, ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το "παρών", ευχήθηκε σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο, ενώ μίλησε τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.


Τελέστηκε ο ετήσιος αγιασμός του Ολυμπιακού παρουσία Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τη σεζόν-ορόσημο που ακολουθεί, όπου πέρα από τους υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη ιδιαίτερα μετά τον περσινό θρίαμβο με την κατάκτηση του Europa Conference League, η χρονιά που ακολουθεί έχει τη δική της ιστορική βαρύτητα λόγω του ενός αιώνα ζωής!

Υπενθυμίζεται ότι ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών είχε μιλήσει ξανά πρόσφατα στους παίκτες μετά την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Παναιτωλικό, στους οποίους έκανε αυστηρές παρατηρήσεις για να βρουν ξανά τους εαυτούς τους και να αλλάξουν άμεσα εικόνα και απόδοση. Τα χαμόγελα πάντως δεν... έλειψαν στον αγιασμό, όπως και το πολύ κλίμα στις τάξεις των "ερυθρόλευκων"!

agiasmos_olympiakos
agiasmos_olympiakos1
agiasmos_olympiakos2
agiasmos_olympiakos3
agiasmos_olympiakos4
agiasmos_olympiakos5
agiasmos_olympiakos6
agiasmos_olympiakos7