Μετά το 2020 όπου ο Πανιώνιος υποβιβάστηκε από την Super League στην Γ' Εθνική, ο Ιστορικός είναι ξανά εδώ! Πανηγύρισε την άνοδο στη Super League 2 και επέστρεψε ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες. Το όραμα και οι στόχοι μεγάλοι, η ανάγκη στήριξης του κόσμου τεράστια!

Ο Πανιώνιος συγκινεί με το βίντεο του για την μεγάλη του επιστροφή

M' ένα βίντεο που συγκινεί και πρωταγωνιστούν οι τρεις γενιές φιλάθλων (παπούς, μπαμπάς, εγγονός) οι οποίοι πηγαίνουν στο γήπεδο και... ζουν και αναπνέουν για την ομάδα, ο Πανιώνιος καλεί τον κόσμο του να στηρίξει έμπρακτα την ομάδα, σ' ένα γήπεδο που όπως αναφέρει "η αγαπη αυτή πάντα θα μας κάνει όλους να νιώθουμε… παιδιά!".

Το "όλη μου η ζωή είναι μια Κυριακή" ταυτίζει όλους τους φιλάθλους που ανυπομονούν να έρθει η μέρα να πάνε να δουν την αγαπημένη τους ομάδα και η  κυανέρυθρη ΠΑΕ θέλει τους φιλάθλους της στο πλευρό της στην επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες με... φόντο την άνοδο στη Super League!

Το μήνυμα του Πανιωνίου αναφέρει:  

"«Όλη μου η ζωή είναι μια Κυριακή»

Το εκπληκτικό βίντεο που έκλεισε την υπέροχη, χθεσινή εκδήλωση παρουσίασης της ομάδας μας και αναφέρεται στην αγάπη για το κόκκινο και το μπλε που περνά από γενιά σε γενιά. Σε ένα μέρος, το γήπεδο, που η αγαπη αυτή πάντα θα μας κάνει όλους να νιώθουμε… παιδιά! Σας περιμένουμε κοντά μας τη νέα αυτή σεζόν, γιατί όλη μας η ζωή είναι μια Κυριακή!".