Ο Λαμίν Γιαμάλ έχει κάνει το πάγκοσμιο ποδόσφαιρο να... παραμιλά με το ταλέντο του και στα 17 του χρόνια θεωρείται το wonderkid της Ισπανίας και το next big thing του ποδοσφαίρου! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν γινόταν να μην αναφερεθεί στον νεαρό αστέρα της Μπαρτσελόνα και είχε πολλά και... αποθεωτικά να πει στο κανάλι του στο youtube το οποίο κάνει "τρελά" νούμερα!

Η "υπόκλιση" του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Γιαμάλ και η σύγκριση με τον Μέσι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων των θαυμαστών του με το κανάλι του στο youtube στο οποίο αναφέρεται σε πολλά ποδοσφαιρικά θέματα και όχι... μόνο! Ήταν η στιγμή που κλήθηκε να απαντήσει για κάτι για το οποίο συζητά όλο το παγκόσμιο φαινόμενο. Τον Λαμίν Γιαμάλ!

Σε συζήτηση που είχε με τον στον Ρίο Φέρντιναντ εξέφρασε την άποψη του για τον 17χρονο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα υπογραμμίζοντας ότι βλέπει να έχει πολύ ταλέντο, εξέφρασε την άποψη του ότι θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του, ενώ συμφώνησε στο ότι στην ηλικία του αυτά που κάνει δεν τα έκανε ούτε ο ίδιος ούτε ο... Λιονέλ Μέσι!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρονάλντο: "Βλέπω πολύ ταλέντο στον Λαμίν Γιαμάλ. Ελπίζω να μην έχει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον. Πιστεύω θα είναι ένας από τους καλύτερους αυτής της γενιάς, σίγουρα".

Όταν ρωτήθηκε για το πώς είναι σε θέση να κάνει κάποια πράγματα που ο ίδιος και ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσαν να κάνουν στην ηλικία του κανένας από τους δύο, σχολίασε πως: "Ναι, είναι αλήθεια. Η εθνική ομάδα τον βοήθησε πολύ γιατί ήταν πολύ καλός. Νομίζω ότι έχει μεγάλες δυνατότητες. Αλλά ας δούμε, αν έχει τον τρόπο, αυτό θα συμβεί. Αλλά πιστεύω ότι θα το πετύχει".