Το όνειρο της ΑΕΚ να δει τον Άντονι Μαρσιάλ ντυμένο στα κιτρινόμαυρα πήρε σάρκα και οστά! Η μεταγραφική "βόμβα" του πρώην επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε και ο παίκτης είναι έτοιμος να δώσει την "λάμψη" του στη Super League. Η πρώτη επίσκεψη του 28χρονου στράικερ στην "OPAP Arena" είναι γεγονός και τα πρώτα του... σουτάκια στη Νέα Φιλαδέλφεια σηματοδούν μια νέα αρχή και δίνουν πολλά υποσχόμενα μηνύματα για την διαφορά που μπορεί να κάνει όχι μόνο στην "Ένωση" αλλά και σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο!

aek_martial
aek_martial1


Ο Μαρσιάλ πήρε την πρώτη... γεύση από το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού της ΑΕΚ

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, ο Άντονι Μαρσιάλ πήρε μια πρώτη... γεύση από το "στολίδι" της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου πέρα από την επίσκεψή του στην "OPAP Arena" για να φωτογραφηθεί και να κάνει τα... κόλπα του με τη μπάλα, επισκέφθηκε και το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού και είδε την "κιτρινόμαυρη" ιστορία να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια του.

Αφού έκανε ξενάγηση στους χώρους του επιβλητικού μουσείου, φωτογραφήθηκε σε αρκετά σημεία, ενώ ξεχώρισε η φωτογραφία του στα... κανόνια και η έκφραση του που κοιτά το κέρινο ομοίωμα του θρύλου επιθετικού της ΑΕΚ, Θωμά Μαύρο, ελπίζοντας όλη η οικογένεια της "Ένωσης" να κάνει τα ίδια απίστευτα με το σκοράρισμα στο χορτάρι!

martial_1
martial_2
martial_3
martial_4
martial_5
martial_6
martial_7
martial_8