Μοναδικό ήταν το σόου που έδωσε η Μπάγερ Λεβερκούζεν μέσα στο Ρότερνταμ καθώς διέλυσε με 4-0 την Φέγενορντ στην πρεμιέρα της στη League phase του Champions League. Η αρμάδα του Τσάμπι Αλόνσο έβαλε όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Βίρτζ να έβαλε τα δύο από αυτά. Στο Βελιγράδι η Μπενφίκα επικράτησε 2-1 του Ερυθρού Αστέρα έχοντας βασικό τον Βαγγέλη Παυλίδη.

Κάπως έτσι τα δύο πρώτα ματς, χρονικά, παιχνίδια σε αυτή την τρίτη... πράξη της πρώτης αγωνιστικής της League phase του Champions Leaue, πρόσφεραν εφτά γκολ συνολικά, με την βραδιά να αναμένεται με ενδιαφέρον, σχετικά με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Η Μπενφίκα πέρασε από το "Μαρακανά" του Ερυθρού Αστέρα


Η Μπενφίκα ήξερε πως θα είχε δύσκολο έργο στο καυτό "Μαρακανά" απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη και πήρε τη νίκη με 2-1.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης ηγήθηκε της επίθεσης των "αετών" της Λισαβόνας, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει. Βοήθησε όμως για να πάρει η ομάδα του τη νίκη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4afhbcmfzvl)


Μια νίκη που είχε... τούρκικο άρωμα. Γιατί ο Ακτούρκογλου στο 9' και ο Κοκτού στο 29' ήταν αυτοί που έβαλαν τα γκολ. Οι δύο διεθνείς Τούρκοι άσοι της Μπενφίκα έβαλαν την υπογραφή τους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4af9jbu52m1)

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4afnb6ez6s1)


Ο Ερυθρός Αστέρας πήγε να μπει στο ματς με το γκολ του Μίλσον στο 86', αλλά ήταν αργά...

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ahbzbi4n41)



Σόου ενός ημιχρόνου της Λεβερκούζεν με πρωταγωνιστή τον Βιρτζ

Η άλλη αναμέτρηση, η οποία ξεκίνησε νωρίς, αναφορικά με το τρίτο... κομμάτι της πρεμιέρας του νέου ομίλου του Champions League, έγινε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Η Φέγενορντ υποδέχθηκε την Μπάγερ Λεβερκούζεν, από την οποία διασύρθηκε με 4-0!

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, η οποία πέρσι κατέκτησε αήττητη την Bundesliga, έδωσε μια μοναδική παράσταση. Μάλιστα έβαλε και τα τέσσερα γκολ της στο πρώτο ημίχρονο. Δύο γκολ έβαλε ο Βιρτζ (5', 36'), ένα εο Γκριμάλντο (30') κι ένα αυτογκόλ από τον Φελενρόιτερ στο 44'.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4agbtdzny21)


Η Φέγενορντ δέχθηκε 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση μόλις για 3η φορά στην ιστορία της. Οι άλλες δύο ήταν το 1965 (από τη Ρεάλ Μαδρίτης) και το 1983 (από την Τότεναμ). Απογοητευτικό το πρώτο 45λεπτο για τους Ολλανδούς.