Μετά από την εντός έδρας ισοπαλία της με την Μιάλμπο την προηγούμενη αγωνιστική, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη League Phase του Europa Conference League, Τζουργκάρντεν επέστρεψε ξανά στα θετικά αποτελέσματα πανηγυρίζοντας διπλό - χρυσάφι στην έδρα της Χάκεν από την οποία έφυγε θριαμβεύτρια με 1-2 και μείωσε τη διαφορά της στους 8 από την πρωτοπόρο Σουηδίας Μάλμε έχοντας μάλιστα ματς λγότερο.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Τζουργκάρντεν επέστρεψε στις νίκες

Το νέο... στραβοπάτημα της πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα Σουηδίας, Μάλμε με την δεύτερη σερί ισοπαλία της, ήταν κάτι που η Τζουργκάρντεν ήθελε να το εκμεταλλευτεί. Είχε επικίνδυνη έξοδο στην έδρα της Χάικεν όμως με επίδειξη δύναμεις κατάφερε να φύγει με το διπλό και να επικρατήσει με 1-2 δείχνοντας καλά δείγματα γραφής σε άμυνα και επίθεση.

Η αντίπαλος του "τριφυλλιού" αν και δυσκολευόταν να βρει λύσεις και να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων, κατάφερε να βρει δίχτυα δις στο δεύτερο μέρος. Αφού άνοιξε λογαριασμό στο ματς στο 64' με τον Χάαραλα, έψαχνε ένα ακόμη γκολ για να διασφαλίσει τη νίκη. Το βρήκε 11 λεπτά αργότερα (75') με τον Ενγκουέν κι αν και η Χάικεν μείωσε σε 1-2 στο 89' με τον Γιουσέφ και την πίεσε μέχρι τέλους, η Τζουργκάρντεν κατάφερε να υπερασπιστεί το υπέρ της προβάδισμα και να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Με τη νίκη της αυτή, έφτασε τους 42 βαθμούς και βρίσκεται στο -8 από την πρωτοπόρο Σουηδίας και αντίπαλο του Ολυμπιακού στη League Phase του Europa League, Mάλμε που φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 50 βαθμούς και παιχνίδι περισσότερο. Φυσικά, μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια όπου δίνεται μεγάλη... μάχη από τις ομάδες στο σουηδικό πρωτάθλημα!