20 χρόνια συμπληρώθηκαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004, τότε που η Αθήνα "έκλεψε"' τις εντυπώσεις ως οικοδέσποινα την μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού. Τότε που η Τελετή έναρξης έκανε κάθε Έλληνα και όχι μόνο να ανατριχιάσει και να δει μπροστά στα μάτια του να ξετυλίγεται η σπουδαία ιστορία του ελληνισμού με αθλητικές πτυχές και... αρχαιοελληνικό άρωμα! Κάτι το αξεπέραστο και αξέχαστο.

ekdhlwsh_kallimarmaro1
kallimarmaro_ekdhlwsh

Το Καλλιμάρμαρο φιλοξένησε μια λαμπερή εκδήλωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 όπου η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τίμησε τους Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες της Αθήνα το 2004, τους Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες στο Παρίσι το 2024, τους Legends 2004 που κατέκτησαν το Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας το 2004 όπου το παρών έδωσε και ο "αρχιτέκτοντας" της "γαλανόλευκης" επιτυχίας, Ότο Ρεχάγκελ καθώς και τους εθελοντές και τους συντελεστές της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004.

kall_2
kall_3
kall_4
kall_6
kall_7
kall_8
kall_9
kallimarmaro_ekd

Βραβεύσεις, συγκινητικές στιγμές και μνήμες από το 2004 σε μια χρονιά - ορόσημο όπου η Εθνική Ελλάδος κατάφερε να γράψει "χρυσή" ιστορία και να φέρει το πρώτο Euro στην Ελλάδα. Κάτι το οποίο θα μνημονεύεται για πάντα και θεωρείται ως το"θαύματα" του ελληνικού αθλητισμού!

vraveusi_ethniki
vraveusi_ethniki1


Μία από τις πιο εντυπωσιακές και ξεχωριστές στιγμές ήταν όταν και η Έλενα Παπαρίζου έβαλε... φωτιά στη σκηνή και "ξεσήκωσε" το κοινό με το τραγούδι "My Number One" με το οποίο είχε... εκτοξεύσει την Ελλάδα στην κορυφή και είχε κερδίσει την Eurovision 2005 στο Κίεβο της Ουκρανίας! 

anna_paparizou
anna_paparizou1

Μια από τις κορυφαίες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, η μοναδική Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή, έδωσε τη δική της... νότα στην εκδήλωση της ΕΟΕ και μάγεψε άπαντες με την συγκλονιστική ερμηνεία της! Φυσικά τόσο η ίδια όσο και η Παπαρίζου καταχειροκροτήθηκαν και αποθεώθηκαν!


anna_vissh
anna_vissh1

Μάλιστα, η βροχή που έκανε για τα... καλά την εμφάνιση της, δεν εμπόδισε τους παρευρισκόμενους από το να απολαύσουν μια λαμπερή βραδιά με πολλές μνήμες από το παρελθόν και... λαμπερά μηνύματα για το μέλλον! Το μεγαλείο του αθλητισμού σε μια βραδιά!

vroxh_kallimarmaro
vroxh_kallimarmaro1


Αξίζει να τονιστεί ότι στην παρουσίαση της εκδήλωσης ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Χρήστος Φερεντίνος , ενώ συμμετείχαν και η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και το φαντασμαγορικό laser show "Cosmos" από τον Victor Berkan θα συμμετέχουν στην εκδήλωση.

maggira_ferentinos