Η μεταγραφή του πρώην επιθετικού της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, Άντονι Μαρσιάλ έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στην ΑΕΚ και τον κόσμο της! Ο 28χρονος στράικερ ντύθηκε και επίσημα στα κιτρινόμαυρα υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο και έχει από... νωρίς μοναδικές στιγμές να χαρίσει. Η φωτογραφία του να βρίσκεται συνοδηγός σε αγωνιστικό αμάξι του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μάριου Ηλιόπουλου έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει... πάταγο στα social media!

Ο Μαρσιάλ ήρθε στην ΑΕΚ και... κατέληξε σε φωτογραφία - έπος σε αγωνιστικό αμάξι του Ηλιόπουλου

Η λατρεία που έχει ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα είναι τεράστια! Φρόντισε λοιπόν να το δείξει και στον Άντονι Μαρσιάλ ο οποίος λίγο μετά την παρουσίασή του βρέθηκε μέσα σ' ένα από τα αγωνιστικά αμάξια του ισχυρού άνδρα της "Ένωσης" όπου φορά κράνος και δεμένες ζώνες. Η φωτογραφία του φυσικά έχει προκαλέσει θραύση στο διαδίκτυο!

Μάλιστα, στη φωτογραφία φαίνεται ότι φοράει και την κιτρινόμαυρη εμφάνιση της ομάδας κάτι που φανερώνει ότι είναι μέρος της παρουσίασής του, με το βίντεο να αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και να φέρεται πως θα έχει.... άρωμα ράλι!

aek_martial