Λίγες ημέρες μετά την μεταξύ τους "μονομαχία" το τουρνουά ""Νεόφυτος Χανδριώτης" στην Κύπρο, Παναθηναϊκός AKTOR και Μακάμπι Τελ Αβίβ συναντιούνται ξανά! Αυτή τη φορά επί ελληνικού εδάφος, στο κλειστό της Γλυφάδας σε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα το οποίο θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Κι όλα αυτά, μια ημέρα πριν από τη συμμετοχή τους στο ξεχωριστό τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" στο Καλλιμάρμαρο το οποίο αναμένεται να βαφτεί... πράσινο!

Νέο... ραντεβού για Παναθηναϊκό AKTOR και Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν το Καλλιμάρμαρο

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανέδειξε στην Κύπρο κάποια αμυντικά προβλήματα του Παναθηναϊκού AKTOR τον οποίο υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα (75-88)στα φιλικά προετοιμασίας του καλοκαιριού και οι "πράσινοι" θέλουν να δείξουν ότι το πάθημα έγινε... μάθημα, μια ημέρα πριν από την λαμπερή βαρδιά στο Καλλιμάρμαρο όπου το "τριφυλλι" θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν (21/09, 22:00) του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπροστά σε 35.000 φιλάθλους του που θα κατακλύσουν τις κερδίκες οι οποίες θα σφύζουν από ζωή!

Μάλιστα, το Σάββατο (20/09) θα δοθεί μια ακόμη παράσταση κορυφαίων δυνάμεων της Euroleague στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", με την Αναντολού Εφές να κοντράρεται με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πέρα από τον Παναθηναϊκό AKTOR και την Μακάμπι φιλικό ματς θα δώσουν σήμερα (20/09) και οι Παρτίζαν και Εφές στο κλειστό της Γλυφάδας για να "ζεσταθούν" ενόψει της αυριανής σπουδίας μέρας.

Αυτά θα είναι και τα τελευταία φιλικά για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν καθώς το επόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις όπου οι "πράσινοι" θα "παλέψουν" για τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν στη Ρόδου όπου θα αγωνιστεί στο Σούπερ Καπ μαζί με τους Ολυμπιακό, Άρη και Περιστέρι. Υπενθυμίζεται ότι στα ημιτελικά οι "πράσινοι" κοντράρονται με τον Άρη, ενώ με τους "ερυθρόλευκους" μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό.