Με έναν ξεχωριστό τρόπο γιόρτασε τα γενέθλιά του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος που "έκλεισε" τα 58 του χρόνια και αποφάσισε να δείξει για ακόμη μια φορά την λατρεία που έχει στο τραγούδι! Στο πριβέ πάρτι που διοργάνωσε στο Γκάζι, ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε παρέα με τον γνωστό καλλιτέχνη, Κωνσταντίνο Αργυρό το "Αγάπα με" του Γιάννη Πουλόπουλου.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος στην σκηνή με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Σε πελάγη... ευτυχίας πλέει ο Μάριος Ηλιόπουλος αφού μετά την μεταγραφική "βόμβα" με τον Άντονι Μαρσιάλ που προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ΑΕΚ και την συνύπαρξή των δυο τους στο αγωνιστικό του αυτοκίνητο, γιόρτασε τα 58α γενέθλιά του με ξεχωριστό τρόπο, κέφι και τραγούδι!

Το βράδυ της Πέμπτης (19/09)  σε πριβέ πάρτι που διοργάνωσε στο Γκάζι, τραγούδησε τόσο ο Κωνσταντίνος Αργυρός όσο και η Κατερίνα Λιόλιου! Δεν παρέλειψε να ανέβει στην σκηνή όπου τραγούδησε το "Αγάπα με" του Γιάννη Πουλόπουλου, ενώ το παρών στο πάρτι γενεθλίων του έδωσε και ο προπονητής της "Ένωσης", Ματίας Αλμέιδα με τον οποίο είχε θερμή χειραψία όταν και βρισκόταν στην σκηνή.