Η μεγάλη βραδιά του Καλλιμάρμαρου πλησιάζει και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται στην Αθήνα για να τιμήσει με την παρουσία του το 6ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", στο οποίο συμμετέχει μεταξύ άλλων και η ομάδα του Παρτίζαν μαζί με τον Παναθηναϊκό AKTOR, την Αναντολού Εφές και την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο άλλοτε προπονητής του "τριφυλλιού" είχε τετ-α-τετ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τον οποίο αντάμωσαν... ξανά και θερμούς χαιρετισμούς τόσο με τον Εργκίν Αταμάν όσο και με τον Κώστα Σλούκα


To τετ-α-τετ του Ομπράντοβιτς με Γιαννακόπουλο, Αταμάν και Σλούκα

Ο Ζέλικο Ομπράντοβις έγραψε τη δική του ιστορία στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και ο ίδιος θεωρείται ένα από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα της "πράσινης" οικογένειας. Ο Σέρβος προπονητής έχει την εκτίμηση όλων στο "τριφύλλι" και το δέσιμο αλλά και η αμοιβαία αγάπη μεταξύ των δυο πλευρών είναι δεδομένα.

Στο πλαίσιο της συνέντνευξης Τύπου ενόψει του 6ου τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" και μια ημέρα πριν τον αγώνα του "τριφυλλιού" με την Παρτίζαν στο Καλλιμάρμαρο όπου αναμένονται 35.000 φίλαθλοι, ο Ομπράντοβις είχε τετ-α-τετ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όπου δεν έλειψε το καλό κλίμα, η θερμή χειραψία, οι αγκαλιές και τα χαμόγελα, κάτι που συνέβη και με τον Εργκίν Αταμάν αλλά και τον Κώστα Σλούκα!


giannakopoulos_obradovic
ataman_obradovic
sloukas_obradovic
obradovic_giannakopoulos