Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει μεγάλο όραμα για την Νότιγχαμ Φόρεστ. Θέλει να την κάνει να πρωταγωνίστησει ξανά στην Premier League, να διεκδικήσει ξανά τίτλους και επιτυχίες και να γίνει η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC αποκάλυψε το βήμα που θέλει να κάνει για να... απογειώσει τον σύλλογο. Ένα όνειρο των 50.000 θέσεων στο Σίτι Γκράουντ! 

Το όνειρο του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League

Η αναβάθμιση του Σίτι Γκράουντ είναι ένας από τους μεγάλους στόχους του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Premier League για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον ισχυρό άνδρα του αγγλικού συλλόγου να δηλώνει πως αυτό που χρειάζεται είναι να έχει η ομάδα μεγαλύτερο γήπεδο καθώς η ζήτηση από τους φιλάθλους είναι τεράστια και υπάρχει μεγάλη αναμονή σε ότι αφορά τα εισιτήρια διαρκείας! Συγκεκριμένα, 50.000 θέσεων.

Όπως υπογράμμισε στο BBC, προτεραιότητα του είναι όλο αυτό να γίνει στο Σίτι Γκράουντ, εκεί οπου ανήκει η παράδοση της Νότιγχαμ το οποίο μάλιστα είναι σίγουρος ότι θα είναι γεμάτο αν θα υπάρξει χωρητικότητα 50.000 θέσεων η οποία σημειώνεται ότι τη δεδομένη στιγμή είναι 30.000 θέσεων.


Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

"Ανά τα χρόνια, έχουμε κάνει πολλά για την περιοχή. Νομίζω πως αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι ένα μεγαλύτερο γήπεδο τώρα. Η προτεραιότητα είναι να το κάνουμε στο Σίτι Γκράουντ. Εδώ ανήκει η ομάδα και η παράδοσή της.

Αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε. Γι' αυτό το λόγο έχω ξοδέψει ήδη αρκετά χρήματα στο Σίτι Γκράουντ και μπορείτε να δείτε μεγάλη διαφορά. Έχουμε πάρα πολλούς οπαδούς και μεγάλη σειρά αναμονής σε εισιτήρια διαρκείας.

Είμαι σίγουρος ότι ένα γήπεδο 50.000 θέσεων θα είναι γεμάτο, για να βλέπουμε την ομάδα μας με πάθος".