Η άφιξη του Άντονι Μαρσιάλ στην ΑΕΚ έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμό στην ομάδα και στον κόσμο της, σε μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία της αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλα έδειχναν ότι η παρουσίαση του 28χρονου φορ θα είχε και.... άρωμα από ράλι, κάτι που επιβεβαιώθηκε. Το επικό βίντεο που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ κάνει θραύση, με τη συμμετοχή του ιδιοκτήτη της "Ένωσης", Μάριου Ηλιόπουλου να είναι κάτι το μοναδικό!

Η παρουσίαση του Μαρσιάλ από την ΑΕΚ ήρθε με... επικό τρόπο παρέα με τον Ηλιόπουλο

Το βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ ΑΕΚ στο επίσημο κανάλι της στο youtube με την παρουσίαση του Άντονι Μαρσιάλ είναι μάλλον ο,τι πιο πρωτότυπο έχει δει κανείς σε παρουσίαση παίκτη. Αφού ο ίδιος φορά τα κιτρινόμαυρα και δηλώνει πως θέλει το double, στη συνέχεια μπαίνει στην "OPAP Arena" με την κιτρινόμαυρη εμφάνιση και ο Μάριος Ηλιόπουλος του ζητά να κάνει τα... μαγικά του!

Αφού ο πρώην φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει τα... κόλπα του με τη μπάλα, τότε έρχεται η στιγμή που θα έπαιρνε μια... γεύση από τη μαγεία του ιδιοκτήτη της ομάδας του! Η αγάπη και η ενασχόληση του Μάριου Ηλιόπουλου με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα γνωστή. Η ιδέα να τον κάνει βόλτα, "έκλεψε" την παράσταση.

Ο Γάλλος αστέρας αφού μπήκε στο αγωνιστικό  αμάξι του θρύλου του WRC, ο Μάριος Ηλιόπουλος του ζήτησε να δέσει τις ζώνες του και να... φύγουν για κατακτήσεις! "Let's go" απάντησε με τη σειρά του ο Μαρσιάλ που το βλέμμα του λίγο πριν ξεκινήσει το αμάξι και ενώ είχε δεθεί με τις ζώνες και φόρεσε το κράνος του, "μιλούσε" από μόνο του!
O Άντονι Μαρσιάλ… έβαλε ζώνη! | AEK F.C.