Μια ημέρα απέμεινε για την μεγάλη βραδιά του Παναθηναϊκού AKTOR στο Καλλιμάρμαρο. Εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το 6ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" στη μνήμη του εμβληματικού παράγοντα του "τριφυλλιού" που άφησε πίσω του σπουδαία παρακαταθήκη. Τα έργα της... μεταμόρφωσης συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και όσο πάει το Καλλιμάρμαρο και.... πρασινίζει!

Παναθηναϊκός AKTOR:Το Καλλιμάρμαρο μεταμορφώνεται για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος"

Ένα σημείο με μεγάλη ιστορία και "βαριά" κληρονομιά, με αθλητικά και ιστορικά ιδεώδη θα φιλοξενήσει το 6ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", εκεί όπου θα δώσουν το παρών κορυφαίες δυνάμεις του μπάσκετ, με τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης, Παναθηναϊκό AKTOR να συμμετέχει μαζί με τις  ΠαρτίζανΑναντολού Εφές και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι εργασίες δεν έχουν σταματημό για να είναι όλα έτοιμα και μπαίνουν οι τελευταίες "πινελιές" στο Καλλιμάρμαρο το οποίο αναμένεται το βράδυ του Σαββάτου (21/09, 22:00) ''πράσινο" καθώς πάνω από 35.000 φίλαθλοι του "τριφυλλιού" θα βρεθούν στα μάρμαρα του Σταδίου για να βιώσουν κάτι το μοναδικό. Μια βραδιά που θα θυμούνται για πάντα. Το παρκέ έχει ήδη τοποθετηθεί!

kallimarmaro_1
kallimarmaro_2
kallimarmaro_3
kallimarmaro_4
kallimarmaro_5
kallimarmaro_6
kallimarmaro_7
kallimarmaro_8


Με... σύμμαχο του το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος"

Ένα από τα μεγάλα άγχη του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR και των διοργανωτών είναι οι καιρικές συνθήκες και αυτό γιατί τις τελευταίες μέρες η Αττική έχει βροχοπτώσεις, ο καιρός είναι ιδιαίτερα άστατος  και τα παιχνίδια θα διεξαχθούν σε ανοιχτό γήπεδο όπως είναι το Καλλιμάρμαρο όπου υπάρχει πάντα ο φόβος της...  βροχής!

Τα ευχάριστα τόσα για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά όσο και για τον κόσμο που θα βρεθεί στο Καλλιμάρμαρο είναι ότι η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου δείχνει ηλιοφάνεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και αρκετά καλές θερμοκρασίες.